skip to Main Content

Tar SLOW-PCfighter backup på mitt dataregister innan felen repareras?

Ja, en backupfil skapas automatiskt när du väljer att reparera fel på din dator. Om du sedan vill återställa din dator till ursprungsläget så kan du enkelt få tillbaka allt som det var innan genom att klicka på Återskapa och välja den tidpunkt du vill ställa tillbaka datorn till.

Comment on this FAQ

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top