SPAMfighter Exchange Module

SEM voi tukea 5-50.000 sähköpostitiliä.

Kyllä se voi. SEM toimii yleisimmän Viruksen vastaisen ohjelmiston kanssa. Koska SEM on integroitu Exchange Palvelimeen, sillä ei ole vaikutusta yhteenkään Viruksen vastaiseenohjelmistoon.

SEM myös integroi täysin VIRUSfighterin kanssa Exchange:lle – yksi Add-on tuote SEM:lle

SPAMfighter on Microsoft Goldin Suojattu Kumppani ja SEM on suojattu VeriTestillä ® “Windows 2003:lle “,” SQL Palvelin 2005:lle “,” WWW-palveluille “ja”. net kytköksellä “suojattu.

SEM tukee Microsoft Exchange Palvelin 2000:ta, 2003:a ja 2007:ää.

Kyllä voit. Voit testata koko version SEM:istä 30 päivää maksutta ilman mitään velvoitteita. Lataa se tästä.

Katso hintalistamme täältä.

Kyllä meillä on, katso täältä. (PDF dokumentti)

Ei, ei varmasti!
Pahimmassa tapauksessa tapahtumasarja on se, että asennus epäonnistuu (ei todennäköisesti!) Ja SEM:in avulla roskaposti kulkeutuu edelleen käyttäjille. Toisin sanoen, käyttäjät saavat roskapostia, joita he ovat tottuneet saavansa. Sen lisäksi, SEM on erittäin helppo poistaa kokonaan, mutta arvauksemme on se, että et halua tehdä sitä sen jälkeen kun olet kokeillut SEM:iä.
Ratkaisevana tekijänä voit huoletta asentaa ilmaisen kokeiluversion ja kokeilla sitä niin paljon kuin haluat murehtimatta sitä, että kone tilttaa tai muita komplikaatioita.

Please check in Active Directory that an account named “SPAMfighterService” is created, and that it a mailbox has been created in Exchange for the account.

The user account needs to be member of the following usergroups:

Administrators
Exchange Servers
Organization Management

Go on your server to “Start” -> “All programs” -> “SPAMfighter Exchange Module” -> “Configuration” -> “Exchange Integration Manager”.

Click the “Service status” tab. Click the button next to “Stop SPAMfighter Exchange Module service”.

Click the “Service account” tab. Make sure that the name of the user account “SPAMfighterService” is written correctly. Enter the password correctly. Make sure that the proper domain is selected. Then click the “Confirm” button.

Go back to the “Service status” tab and click the button next to “Start SPAMfighter Exchange Module service”.

Then go to the “Integration” tab and click the button next to “Remove integration into Exchange”, then click the button next to “Add integration into Exchange”.

If you still have difficulties, please use the support form to contact the support team.

Todennäköisesti joko World Wide Web-palvelu ei ole käynnissä tai – SPAMfighter palvelu ei ole käynnissä.

Ole hyvä ja käynnistä Systeemi Diagnostiikka-työkalu tarkistaaksesi, että nämä komponentit toimivat tarkoituksen mukaisesti.

– SEM työkalurivi sanoo “Ei yhteyttä SEM:iin”
Ei liitäntää SEMiin näkyy, jos SEM työkalurivi ei voi lukea tietoja SPAMfighter palvelusta.
Useimmiten tämä tapahtuu siksi, että tiedossa on vika Microsoft Outlook 2003 / 2007:issa – kun se on määritetty käyttämään “Välimuistin tilaa”
Kokeile seuraavia:
1. Poista välimuistin tila Outlookissa
2. Sulje ja avaa udelleen Outlook
3. Mahdollista uudelleen välimuistin tila
4. Sulje ja avaa uudelleen Outlook

Käyttöjärjestelmä
Microsoft Windows Server 2000 tai uudempi
Sähköpostijärjestelmä
Microsoft Exchange Server 2000 tai uudempi

SEM lähettää asennustiedot rekisteröintiin, kirjautumistietosi kun se on käynnissä ja sähköposteihin koottuja hajautusalgoritmin arvoja, kun testataan sähköpostiviestejä. SEM ei koskaan lähetä herkkiä tietoja verkkoon. Myös kaikki tiedot jotka lähetetään ja vastaanotetaan on validoitava, jotta vältytään peukaloinnilta.

SPAMfighter Exchange Server Moduuli saumattomasti integroituu Microsoft Exchange Serverin kanssa, joka tekee ratkaisun erittäin nopeasti.

Kun sähköposti saapuu ja Exchange Server osoittaa sen osoitetteeseensa, SEM tekee ainutlaatuisen allekirjoituksen jokaiseen viestiin ja lähettää sen edelleen SPAMfighter Serverille arviointia varten. Jos SPAMfighter Server toteaa, että viesti on roskapostia, se ilmoittaa SEM:ille ja roskaposti siirretään käyttäjien roskapostikansioon.

SPAMfighter Exchange Server Moduuli tarjoaa myös raportoinnin, joten järjestelmänvalvojat voivat tarkastella tilastoja siitä, kuinka monta viestiä SEM on suodattanut, kuinka monet käyttäjät ovat käyttäneet sitä ja paljon muuta.

Lisäksi, SEM on helppokäyttöinen peruskäyttäjille kun roskaposti on automaattisesti siirretty roskapostikansioon. Vaikka SEM helpottaa hallintaa ja pitää ohjelmisto-ja kokoonpanoasetukset poissa työntekijän työpöydällä, se antaa myös henkilökohtaista kontrollia peruskäyttäjille jos hallinnoijat päättävät, haluavatko he tällaista.

SPAMfighter Exchange Module - Before Installing SEM

SEM voi tukea 5-50.000 sähköpostitiliä.

Kyllä se voi. SEM toimii yleisimmän Viruksen vastaisen ohjelmiston kanssa. Koska SEM on integroitu Exchange Palvelimeen, sillä ei ole vaikutusta yhteenkään Viruksen vastaiseenohjelmistoon.

SEM myös integroi täysin VIRUSfighterin kanssa Exchange:lle – yksi Add-on tuote SEM:lle

SPAMfighter on Microsoft Goldin Suojattu Kumppani ja SEM on suojattu VeriTestillä ® “Windows 2003:lle “,” SQL Palvelin 2005:lle “,” WWW-palveluille “ja”. net kytköksellä “suojattu.

SEM tukee Microsoft Exchange Palvelin 2000:ta, 2003:a ja 2007:ää.

Kyllä voit. Voit testata koko version SEM:istä 30 päivää maksutta ilman mitään velvoitteita. Lataa se tästä.

Katso hintalistamme täältä.

Kyllä meillä on, katso täältä. (PDF dokumentti)

Ei, ei varmasti!
Pahimmassa tapauksessa tapahtumasarja on se, että asennus epäonnistuu (ei todennäköisesti!) Ja SEM:in avulla roskaposti kulkeutuu edelleen käyttäjille. Toisin sanoen, käyttäjät saavat roskapostia, joita he ovat tottuneet saavansa. Sen lisäksi, SEM on erittäin helppo poistaa kokonaan, mutta arvauksemme on se, että et halua tehdä sitä sen jälkeen kun olet kokeillut SEM:iä.
Ratkaisevana tekijänä voit huoletta asentaa ilmaisen kokeiluversion ja kokeilla sitä niin paljon kuin haluat murehtimatta sitä, että kone tilttaa tai muita komplikaatioita.

Käyttöjärjestelmä
Microsoft Windows Server 2000 tai uudempi
Sähköpostijärjestelmä
Microsoft Exchange Server 2000 tai uudempi

SEM lähettää asennustiedot rekisteröintiin, kirjautumistietosi kun se on käynnissä ja sähköposteihin koottuja hajautusalgoritmin arvoja, kun testataan sähköpostiviestejä. SEM ei koskaan lähetä herkkiä tietoja verkkoon. Myös kaikki tiedot jotka lähetetään ja vastaanotetaan on validoitava, jotta vältytään peukaloinnilta.

SPAMfighter Exchange Server Moduuli saumattomasti integroituu Microsoft Exchange Serverin kanssa, joka tekee ratkaisun erittäin nopeasti.

Kun sähköposti saapuu ja Exchange Server osoittaa sen osoitetteeseensa, SEM tekee ainutlaatuisen allekirjoituksen jokaiseen viestiin ja lähettää sen edelleen SPAMfighter Serverille arviointia varten. Jos SPAMfighter Server toteaa, että viesti on roskapostia, se ilmoittaa SEM:ille ja roskaposti siirretään käyttäjien roskapostikansioon.

SPAMfighter Exchange Server Moduuli tarjoaa myös raportoinnin, joten järjestelmänvalvojat voivat tarkastella tilastoja siitä, kuinka monta viestiä SEM on suodattanut, kuinka monet käyttäjät ovat käyttäneet sitä ja paljon muuta.

Lisäksi, SEM on helppokäyttöinen peruskäyttäjille kun roskaposti on automaattisesti siirretty roskapostikansioon. Vaikka SEM helpottaa hallintaa ja pitää ohjelmisto-ja kokoonpanoasetukset poissa työntekijän työpöydällä, se antaa myös henkilökohtaista kontrollia peruskäyttäjille jos hallinnoijat päättävät, haluavatko he tällaista.

SPAMfighter Exchange Module - Installing SEM

Please check in Active Directory that an account named “SPAMfighterService” is created, and that it a mailbox has been created in Exchange for the account.

The user account needs to be member of the following usergroups:

Administrators
Exchange Servers
Organization Management

Go on your server to “Start” -> “All programs” -> “SPAMfighter Exchange Module” -> “Configuration” -> “Exchange Integration Manager”.

Click the “Service status” tab. Click the button next to “Stop SPAMfighter Exchange Module service”.

Click the “Service account” tab. Make sure that the name of the user account “SPAMfighterService” is written correctly. Enter the password correctly. Make sure that the proper domain is selected. Then click the “Confirm” button.

Go back to the “Service status” tab and click the button next to “Start SPAMfighter Exchange Module service”.

Then go to the “Integration” tab and click the button next to “Remove integration into Exchange”, then click the button next to “Add integration into Exchange”.

If you still have difficulties, please use the support form to contact the support team.

Todennäköisesti joko World Wide Web-palvelu ei ole käynnissä tai – SPAMfighter palvelu ei ole käynnissä.

Ole hyvä ja käynnistä Systeemi Diagnostiikka-työkalu tarkistaaksesi, että nämä komponentit toimivat tarkoituksen mukaisesti.

SPAMfighter Exchange Module - Using SEM

– SEM työkalurivi sanoo “Ei yhteyttä SEM:iin”
Ei liitäntää SEMiin näkyy, jos SEM työkalurivi ei voi lukea tietoja SPAMfighter palvelusta.
Useimmiten tämä tapahtuu siksi, että tiedossa on vika Microsoft Outlook 2003 / 2007:issa – kun se on määritetty käyttämään “Välimuistin tilaa”
Kokeile seuraavia:
1. Poista välimuistin tila Outlookissa
2. Sulje ja avaa udelleen Outlook
3. Mahdollista uudelleen välimuistin tila
4. Sulje ja avaa uudelleen Outlook