Onko olemassa vaara, että SEM:in asentaminen häiritsee Exchange palvelintani?

Ei, ei varmasti!
Pahimmassa tapauksessa tapahtumasarja on se, että asennus epäonnistuu (ei todennäköisesti!) Ja SEM:in avulla roskaposti kulkeutuu edelleen käyttäjille. Toisin sanoen, käyttäjät saavat roskapostia, joita he ovat tottuneet saavansa. Sen lisäksi, SEM on erittäin helppo poistaa kokonaan, mutta arvauksemme on se, että et halua tehdä sitä sen jälkeen kun olet kokeillut SEM:iä.
Ratkaisevana tekijänä voit huoletta asentaa ilmaisen kokeiluversion ja kokeilla sitä niin paljon kuin haluat murehtimatta sitä, että kone tilttaa tai muita komplikaatioita.