Kuinka SPAMfighter Exchange Moduuli toimii?

SPAMfighter Exchange Server Moduuli saumattomasti integroituu Microsoft Exchange Serverin kanssa, joka tekee ratkaisun erittäin nopeasti.

Kun sähköposti saapuu ja Exchange Server osoittaa sen osoitetteeseensa, SEM tekee ainutlaatuisen allekirjoituksen jokaiseen viestiin ja lähettää sen edelleen SPAMfighter Serverille arviointia varten. Jos SPAMfighter Server toteaa, että viesti on roskapostia, se ilmoittaa SEM:ille ja roskaposti siirretään käyttäjien roskapostikansioon.

SPAMfighter Exchange Server Moduuli tarjoaa myös raportoinnin, joten järjestelmänvalvojat voivat tarkastella tilastoja siitä, kuinka monta viestiä SEM on suodattanut, kuinka monet käyttäjät ovat käyttäneet sitä ja paljon muuta.

Lisäksi, SEM on helppokäyttöinen peruskäyttäjille kun roskaposti on automaattisesti siirretty roskapostikansioon. Vaikka SEM helpottaa hallintaa ja pitää ohjelmisto-ja kokoonpanoasetukset poissa työntekijän työpöydällä, se antaa myös henkilökohtaista kontrollia peruskäyttäjille jos hallinnoijat päättävät, haluavatko he tällaista.