Miksi tehdä skannaus “Pikaskannauksen” kanssa, löytää samat tiedostot, enkä voi poistaa niitä?

Kun FULL-DISKfighter tutkii järjestelmästäsi tarpeettomia tiedostoja, saattaa esiintyä tiedostoja, jotka voitaisiin poistaa, mutta kun todellinen puhdistus tapahtuu, joitakin tiedostoja on lukittu järjestelmään.
Tätä on mahdotonta tarkistaa ennen kuin ohjelma todella alkaa yrittää poistaa niitä.
Syynä tiedostojen lukkiutumiseen voisi olla se, että sinulla on ohjelma auki, joka ei ehkä käytä tilapäistä tiedostoa, mutta tämä on kuitenkin tilapäisesti lukinnut sen.
Älä huolestu, jos sinulla on muutama tiedosto jäljellä, joita et voi poistaa, se on hyvin vähän kuitenkin.
On hyvä ajatus sulkea kaikki ohjelmat ennen skannausta.