Mikä ero on FULL-DISKfighterin ja SLOW-PCfighterin välillä?

FULL-DISKfighter on kovalevyn optimoijatyökalu, joka puhdistaa turhat tiedostot ja tarpeettomat tiedostot kovalevyltäsi. FULL-DISKfighter organisoi ja eheyttää loput tiedostoista, joten kun tietokoneesi käyttää tiedostoja, se on nopeampaa ja helpompaa. Lisäksi saat yleiskatsauksen kaksois- ja suurista kappaleista, jotka mahdollistavat sinun kykenevän organisoimaan tiedostojasi, kuten kuvia kansioissa. Muista kuitenkin, ettet poista tiedostoja, joista et tiedä, mitä ne ovat, koska kerran poistettuna ne ovat menetetyt, joten pidä aina varmuuskopioita. Pikaskannaus-ominaisuus FULL-DISKfighterissa ei poista tiedostoja, jotka ovat tärkeitä systeemillesi.
SLOW-PCfighter on ohjelma, joka puhdistaaWindowsin rekisterisi ja käynnistysohjelman. PC:n rekisterin tulee olla puhdistettu silloin tällöin, koska se saa erilaisia ylimääräisiä merkintöjä, kuten asennus- ja asennuksen poisto-ohjelmia ja monia muita käyttäytymismalleja. Kun olet suorittanut SLOW-PCfighterin, se puhdistaa tietokoneesi rekisterin ja parantaa tietokoneen suorituskykyä ja käynnistysprosessista on tarkoitus tulla nopeampi. Huomaa, että FULL-DISKfighter ja SLOW PC-fighter eivät tee samoin ja toinen ohjelmista ei korvaa toista, vaan perustuu kysymykseen siitä, joko tarvitset yhden tai molemmat.