Sales

SPAMfighter Standard is 100% gratis – maar alleen voor privé gebruik.

Op onze website kunt u alleen de proefversie Pro downloaden: deze wordt na de proefperiode omgezet in de gratis Standard. De omzetting gaat automatisch na uw bevestiging van particulier gebruik.

Indien u uw mail ook voor zaken en verenigingen e.d. gebruikt, heeft u de betaalde Pro versie nodig (of u dient het programma te verwijderen).

Klik hier om uw codes te kunnen administreren.
Indien u gevraagd wordt in te loggen: Log in op de community pagina met het account waarop u de licenties heeft aangevraagd (zie het mailadres wat onder het factuurnummer en betalingswijze wordt vermeld op uw factuur).
Indien u niet om inloggen gevraagd wordt, kunt u direct uw factuurnummer en gebruikersaccount invullen (zie het mailadres wat onder het factuurnummer en betalingswijze wordt vermeld op uw factuur).
Indien u nog geen account heeft aangemaakt, kunt u alleen het factuurnummer invullen. Volg de instructies op het scherm.

Ja, dit is mogelijk. Download SPAMfighter hier en als u hem installeert, gebruik het e-mail afres en wachtwoord die u gebruikte toen u eerder SPAMfighter installeerde. Zo bent u alleen en werkt het programma weer.

U bent waarschijnlijk vergeten de licentie te activeren. Zie uw factuur voor instructies.
Indien u al geactiveerd heeft, maar op een ander mailadres, doe het volgende:
* Sluit Outlook (Express) af
* Download dit programma: http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Klik op uitvoeren
* Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
* Open Outlook (Express)
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier

U bent waarschijnlijk vergeten de licentie te activere: zie hiervoor de instructies op uw factuur.
Indien u wel geactiveerd heeft, logt u waarschijnlijk in onder een ander mailadres. Doe het volgende:
* Sluit Outlook (Express) af
* Download dit programma: http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Klik op uitvoeren
* Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
* Open Outlook (Express)
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier

U dient zelf uw licentie te activeren.
De code kunt u op uw factuur vinden.

* Open Outlook (Express)
* In de SPAMfighter taakbalk, ga naar Meer -> Opties
* Klik op ‘Account’ (in het grijze vlak links op de pop-up)
* Klik op ‘Licentiecode invoeren’
* Voer de code in
* Klik op ‘Activeren’
* Herstart uw mailprogramma

(Indien er een rode streep onder een deel van de code komt te staan, is dat deel niet juist ingevoerd. Check of u een typfout heeft gemaakt.)

Nee, u kunt uw licentiecode activeren in de al geinstalleerde versie.

Zie uw factuur voor instructies.

Voor vragen neem contact op met ons sales team.

Download en installeer de nieuwste versie van SPAMfighter hiervandaan:
Download_Download.asp

Het is belangrijk dat u hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruikt als toen u zich bij ons registreerde, anders wordt u niet herkend.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier:
support_password.asp

Ja. Voor meer (Engelstalige) informatie
Voor alle vragen betreffende verkoop en Sales kunt u terecht bijsales@spamfighter.com

U kunt naar onze aanschafpagina gaan:Payment_Group_List.asp

Of u kunt een reseller bij u in de buurt zoeken.

Als uw computer geen ‘cookies’ ondersteund, lukt het niet om SPAMfighter te bestellen.
Dit is te verhelpen:
Selecteer in uw browser “Tools” -> “Internet options” -> “General” -> Temporary Internet Files – “Settings” -> Check for newer versions of stored page = “Automatically”
Kies twee keer “OK”
Selecteer “Tools” > “Internet option” > “Privacy” en selecteer “Medium”
Herstart de browser.

Indien het nog steeds niet lukt, kunt u contact opnemen met sales@spamfighter.com

Een licentie geldt voor één computer, en alle daarop uitgelezen pop3 mailadressen in de inbox van Outlook/Express/Windows Mail.
U heeft dus per computer een licentie en een SPAMfighter account nodig.

SPAMighter Standard is alleen voor prive gebruik. Indien u SPAMfighter wilt gebruiken in uw organisatie dient u de Pro versie aan te schaffen.

De Standard versie heeft een voetnoot over SPAMfighter in uw uitgaande mails, en er verschijnt een klein reclamebalkje in uw SPAmfighter taakbalk in outlook.

Pro biedt u Premium Support (d.w.z. snelle ondersteuning) en een ongelimiteerde zwarte en witte lijst (in Standard: max. 100). Daarnaast kunt u het taalfilter gebruiken.

Zie hier de volledige lijst met verschillen.

SPAMfighter Standard is 100% gratis, maar alleen voor particulier gebruik.

SPAMfighter Pro kost 25 euro ex voor een 1-jarige licentie. De Pro versie is voor bedrijven, scholen, verenigingen en veeleisende particulieren. Als u een meerjarig abonnement of meer dan 5 licenties aanschaft, krijgt u korting. Een abonnement loopt niet automatisch door, u dient dus opnieuw te bestellen om te verlengen.

Zie onze aanschafpagina: Payment_Group_List.asp

De gratis versie is alleen voor prive personen! Organisaties e.d. dienen de Pro versie aan te schaffen.

Ook prive personen hebben baat bij een Pro versie. Deze heeft vele voordelen:

* Premium Support -> snelle ondersteuning via telefoon en mail
* Geen voetnoot in uw mail
* Geen reclameregel in uw outlook toolbar
* meer dan 100 adressen op de witte en zwarte lijst

Hoe meer betalende gebruikers we hebben, hoe meer ontwikkelaars we kunnen betalen zodat het programma steeds beter wordt!

U kunt SPAMfighter hier aanschaffen.

Natuurlijk! Kortingspercentages beginnen bij afname van meer dan 5 licenties, en lopen hierna op.

Zie: Payment_Choose_Product_PRO.asp

Voor meer info: sales@spamfighter.com

Indien u met bankoverschrijving wenst te betalen, dient u op de aanschafpagina (na het invullen van uw bestelling en gegevens) bij betalingsmethode voor “Bankoverschrijving” te kiezen. Uw bestelling wordt naar ons gemaild, en u zult binnen enkele dagen van ons horen.
NB!
* Het kan enige dagen in beslag nemen voordat uw versoek verwerkt is
* Uw bank kan extra kosten voor een internationale bankoverschrijving bereken
U kunt onze producten hier vinden en aanschaffen.

Natuurlijk.

Creditcard betalinggen gaan via een speciale beveiligde SSL verbinding.

U kunt ook per eenmalige machtiging, iDEAL of eventueel bankoverschrijving betalen.

Zie: Payment_Choose_Product_PRO.asp

U heeft maar één licentie per computer nodig. Alle pop3 mailadressen die op dezelfde computer in Outlook/Express/WindowsMail Inbox) worden uitgelezen zijn beschermd.

We accepteren de volgende valutas: USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD en HKD.

Sales - Have bought a license

Ja. Voor meer (Engelstalige) informatie
Voor alle vragen betreffende verkoop en Sales kunt u terecht bijsales@spamfighter.com

Download en installeer de nieuwste versie van SPAMfighter hiervandaan:
Download_Download.asp

Het is belangrijk dat u hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruikt als toen u zich bij ons registreerde, anders wordt u niet herkend.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier:
support_password.asp

Nee, u kunt uw licentiecode activeren in de al geinstalleerde versie.

Zie uw factuur voor instructies.

Voor vragen neem contact op met ons sales team.

U dient zelf uw licentie te activeren.
De code kunt u op uw factuur vinden.

* Open Outlook (Express)
* In de SPAMfighter taakbalk, ga naar Meer -> Opties
* Klik op ‘Account’ (in het grijze vlak links op de pop-up)
* Klik op ‘Licentiecode invoeren’
* Voer de code in
* Klik op ‘Activeren’
* Herstart uw mailprogramma

(Indien er een rode streep onder een deel van de code komt te staan, is dat deel niet juist ingevoerd. Check of u een typfout heeft gemaakt.)

U bent waarschijnlijk vergeten de licentie te activere: zie hiervoor de instructies op uw factuur.
Indien u wel geactiveerd heeft, logt u waarschijnlijk in onder een ander mailadres. Doe het volgende:
* Sluit Outlook (Express) af
* Download dit programma: http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Klik op uitvoeren
* Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
* Open Outlook (Express)
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier

U bent waarschijnlijk vergeten de licentie te activeren. Zie uw factuur voor instructies.
Indien u al geactiveerd heeft, maar op een ander mailadres, doe het volgende:
* Sluit Outlook (Express) af
* Download dit programma: http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Klik op uitvoeren
* Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
* Open Outlook (Express)
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier

Ja, dit is mogelijk. Download SPAMfighter hier en als u hem installeert, gebruik het e-mail afres en wachtwoord die u gebruikte toen u eerder SPAMfighter installeerde. Zo bent u alleen en werkt het programma weer.

Klik hier om uw codes te kunnen administreren.
Indien u gevraagd wordt in te loggen: Log in op de community pagina met het account waarop u de licenties heeft aangevraagd (zie het mailadres wat onder het factuurnummer en betalingswijze wordt vermeld op uw factuur).
Indien u niet om inloggen gevraagd wordt, kunt u direct uw factuurnummer en gebruikersaccount invullen (zie het mailadres wat onder het factuurnummer en betalingswijze wordt vermeld op uw factuur).
Indien u nog geen account heeft aangemaakt, kunt u alleen het factuurnummer invullen. Volg de instructies op het scherm.

Sales - Upgrading to PRO

Als uw computer geen ‘cookies’ ondersteund, lukt het niet om SPAMfighter te bestellen.
Dit is te verhelpen:
Selecteer in uw browser “Tools” -> “Internet options” -> “General” -> Temporary Internet Files – “Settings” -> Check for newer versions of stored page = “Automatically”
Kies twee keer “OK”
Selecteer “Tools” > “Internet option” > “Privacy” en selecteer “Medium”
Herstart de browser.

Indien het nog steeds niet lukt, kunt u contact opnemen met sales@spamfighter.com

We accepteren de volgende valutas: USD, EURO, GBP, CAD, AUD, JPY, CHF, SEK, NOK, DKR, ISK, NZD en HKD.

U heeft maar één licentie per computer nodig. Alle pop3 mailadressen die op dezelfde computer in Outlook/Express/WindowsMail Inbox) worden uitgelezen zijn beschermd.

Natuurlijk.

Creditcard betalinggen gaan via een speciale beveiligde SSL verbinding.

U kunt ook per eenmalige machtiging, iDEAL of eventueel bankoverschrijving betalen.

Zie: Payment_Choose_Product_PRO.asp

Indien u met bankoverschrijving wenst te betalen, dient u op de aanschafpagina (na het invullen van uw bestelling en gegevens) bij betalingsmethode voor “Bankoverschrijving” te kiezen. Uw bestelling wordt naar ons gemaild, en u zult binnen enkele dagen van ons horen.
NB!
* Het kan enige dagen in beslag nemen voordat uw versoek verwerkt is
* Uw bank kan extra kosten voor een internationale bankoverschrijving bereken
U kunt onze producten hier vinden en aanschaffen.

Natuurlijk! Kortingspercentages beginnen bij afname van meer dan 5 licenties, en lopen hierna op.

Zie: Payment_Choose_Product_PRO.asp

Voor meer info: sales@spamfighter.com

De gratis versie is alleen voor prive personen! Organisaties e.d. dienen de Pro versie aan te schaffen.

Ook prive personen hebben baat bij een Pro versie. Deze heeft vele voordelen:

* Premium Support -> snelle ondersteuning via telefoon en mail
* Geen voetnoot in uw mail
* Geen reclameregel in uw outlook toolbar
* meer dan 100 adressen op de witte en zwarte lijst

Hoe meer betalende gebruikers we hebben, hoe meer ontwikkelaars we kunnen betalen zodat het programma steeds beter wordt!

U kunt SPAMfighter hier aanschaffen.

SPAMfighter Standard is 100% gratis, maar alleen voor particulier gebruik.

SPAMfighter Pro kost 25 euro ex voor een 1-jarige licentie. De Pro versie is voor bedrijven, scholen, verenigingen en veeleisende particulieren. Als u een meerjarig abonnement of meer dan 5 licenties aanschaft, krijgt u korting. Een abonnement loopt niet automatisch door, u dient dus opnieuw te bestellen om te verlengen.

Zie onze aanschafpagina: Payment_Group_List.asp

SPAMighter Standard is alleen voor prive gebruik. Indien u SPAMfighter wilt gebruiken in uw organisatie dient u de Pro versie aan te schaffen.

De Standard versie heeft een voetnoot over SPAMfighter in uw uitgaande mails, en er verschijnt een klein reclamebalkje in uw SPAmfighter taakbalk in outlook.

Pro biedt u Premium Support (d.w.z. snelle ondersteuning) en een ongelimiteerde zwarte en witte lijst (in Standard: max. 100). Daarnaast kunt u het taalfilter gebruiken.

Zie hier de volledige lijst met verschillen.

Een licentie geldt voor één computer, en alle daarop uitgelezen pop3 mailadressen in de inbox van Outlook/Express/Windows Mail.
U heeft dus per computer een licentie en een SPAMfighter account nodig.

SPAMfighter Standard is 100% gratis – maar alleen voor privé gebruik.

Op onze website kunt u alleen de proefversie Pro downloaden: deze wordt na de proefperiode omgezet in de gratis Standard. De omzetting gaat automatisch na uw bevestiging van particulier gebruik.

Indien u uw mail ook voor zaken en verenigingen e.d. gebruikt, heeft u de betaalde Pro versie nodig (of u dient het programma te verwijderen).

U kunt naar onze aanschafpagina gaan:Payment_Group_List.asp

Of u kunt een reseller bij u in de buurt zoeken.