Waarom zou ik Pro kopen als er een gratis versie is?

De gratis versie is alleen voor prive personen! Organisaties e.d. dienen de Pro versie aan te schaffen.

Ook prive personen hebben baat bij een Pro versie. Deze heeft vele voordelen:

* Premium Support -> snelle ondersteuning via telefoon en mail
* Geen voetnoot in uw mail
* Geen reclameregel in uw outlook toolbar
* meer dan 100 adressen op de witte en zwarte lijst

Hoe meer betalende gebruikers we hebben, hoe meer ontwikkelaars we kunnen betalen zodat het programma steeds beter wordt!

U kunt SPAMfighter hier aanschaffen.