skip to Main Content

Ik heb de Pro versie aangeschaft, maar krijg nog steeds de melding dat mijn licentie verlopen is?

U bent waarschijnlijk vergeten de licentie te activeren. Zie uw factuur voor instructies.
Indien u al geactiveerd heeft, maar op een ander mailadres, doe het volgende:
* Sluit Outlook (Express) af
* Download dit programma: http://download.spamfighter.com/download/sflogrem.exe
* Klik op uitvoeren
* Log in met uw e-mailadres en wachtwoord
* Open Outlook (Express)
Indien u uw wachtwoord vergeten bent, klik hier

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top