Het lukt niet SPAMfighter te bestellen: m’n ‘mandje’ blijft leeg?

Als uw computer geen ‘cookies’ ondersteund, lukt het niet om SPAMfighter te bestellen.
Dit is te verhelpen:
Selecteer in uw browser "Tools" -> "Internet options" -> "General" -> Temporary Internet Files – "Settings" -> Check for newer versions of stored page = "Automatically"
Kies twee keer "OK"
Selecteer "Tools" > "Internet option" > "Privacy" en selecteer "Medium"
Herstart de browser.

Indien het nog steeds niet lukt, kunt u contact opnemen met sales@spamfighter.com

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *