SPAMfighter Mail Gateway

SPAMfighter Mail Gateway toimii Windows 2000:lla tai uudemmalla sekä Windowsin virtuaalisissa ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.)

SPAMfighter Mail Gateway tarvitsee pääsyn internetiin, mutta SPAMfighter Mail Gateway tarvitsee vain pääsyn UDP/2409 servers.backend.spamfighter.com:iin ja TCP/2409 http://login.spamfighter.com:iin. Jotta voit vastaanottaa automaattisten päivitysten pääsyn TCP/80:n tarvitaan http://www.spamfighter.com, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Tämä mahdollistaa sen, että järjestelmän ylläpitäjä voi turvata verkon sulkemalla kaikki toiset liitännät muissa kuin luettelossa olevissa.

SPAMfighter Mail Gateway lähettää asennuksen yksityiskohdat koskien rekisteröintiä, sisäänkirjautumistietoja ja sähköpostilla koottuja hajautusarvoja, kun sähköpostiviestejä on testattu. SPAMfighter Mail Gateway ei koskaan lähetä arkaluonteista tietoa verkossa. Kaikki tiedot, jotka on lähetetty ja vastaanotettu, on validoitava manipuloinnin välttämiseksi.

SPAMfighter Mail Gateway on “säilyttää-ja mennä eteenpäin” SMTP-palvelin – millä tarkoitetaan, että se hyväksyy saapuvan sähköpostin sen sijaan, skannaa sähköpostin ja ohjaa sähköpostin toiseen SMTP-palvelimeen. Asennuksen aikana tai – minä tahansa aikana jälkeenpäin – kokoonpano missä voi ohjata sähköpostiviestejä voidaan konfiguroida. Tästä “säilyttää- ja mennä eteenpäin” (eli gateway) käsiteestä johtuen – olemassa olevan SMTP-palvelimen tulee elää.

Roskapostit voivat automaattisesti olla karanteenissa, poistettu, etuliitteenä, jotka on merkitty tai esimerkiksi ohjautuvat erityiseen e-mail-kansioon tai kaikkia edellä.

SPAMfighter Mail Gateway - Installation

SPAMfighter Mail Gateway toimii Windows 2000:lla tai uudemmalla sekä Windowsin virtuaalisissa ympäristöissä (VMWare Virtual Server Hyper-V jne.)

SPAMfighter Mail Gateway tarvitsee pääsyn internetiin, mutta SPAMfighter Mail Gateway tarvitsee vain pääsyn UDP/2409 servers.backend.spamfighter.com:iin ja TCP/2409 http://login.spamfighter.com:iin. Jotta voit vastaanottaa automaattisten päivitysten pääsyn TCP/80:n tarvitaan http://www.spamfighter.com, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Tämä mahdollistaa sen, että järjestelmän ylläpitäjä voi turvata verkon sulkemalla kaikki toiset liitännät muissa kuin luettelossa olevissa.

SPAMfighter Mail Gateway - Login and Security

SPAMfighter Mail Gateway lähettää asennuksen yksityiskohdat koskien rekisteröintiä, sisäänkirjautumistietoja ja sähköpostilla koottuja hajautusarvoja, kun sähköpostiviestejä on testattu. SPAMfighter Mail Gateway ei koskaan lähetä arkaluonteista tietoa verkossa. Kaikki tiedot, jotka on lähetetty ja vastaanotettu, on validoitava manipuloinnin välttämiseksi.

SPAMfighter Mail Gateway on “säilyttää-ja mennä eteenpäin” SMTP-palvelin – millä tarkoitetaan, että se hyväksyy saapuvan sähköpostin sen sijaan, skannaa sähköpostin ja ohjaa sähköpostin toiseen SMTP-palvelimeen. Asennuksen aikana tai – minä tahansa aikana jälkeenpäin – kokoonpano missä voi ohjata sähköpostiviestejä voidaan konfiguroida. Tästä “säilyttää- ja mennä eteenpäin” (eli gateway) käsiteestä johtuen – olemassa olevan SMTP-palvelimen tulee elää.

Roskapostit voivat automaattisesti olla karanteenissa, poistettu, etuliitteenä, jotka on merkitty tai esimerkiksi ohjautuvat erityiseen e-mail-kansioon tai kaikkia edellä.