Kuinka SPAMfighter Mail Gateway vaikuttaa minun verkkoturvallisuuteeni?

SPAMfighter Mail Gateway tarvitsee pääsyn internetiin, mutta SPAMfighter Mail Gateway tarvitsee vain pääsyn UDP/2409 servers.backend.spamfighter.com:iin ja TCP/2409 http://login.spamfighter.com:iin. Jotta voit vastaanottaa automaattisten päivitysten pääsyn TCP/80:n tarvitaan http://www.spamfighter.com, mutta tämä ei ole ehdoton vaatimus. Tämä mahdollistaa sen, että järjestelmän ylläpitäjä voi turvata verkon sulkemalla kaikki toiset liitännät muissa kuin luettelossa olevissa.