DRIVERfighter

Vanhat ohjaimet voivat hidastaa tietokoneen kokonaistehokkuutta ja jopa aiheuttaa järjestelmän kaatumisen. Jotkut vanhat ohjaimet aiheuttavat myös turvallisuusriskin.

Suurin osa PC:iden kaatumisista johtuu vanhoista tai toisiinsa sopimattomista ohjaimista. Vanhat ohjaimet voivat johtaa käyttöjärjestelmän hidastumiseen, virheisiin ja kaatumisiin.

Vanhat ja vialliset ohjaimet voivat aiheuttaa käyytöjärjestelmän kaatumisesta johtuvan sinisen näytön ja muita käyttöjärjestelmäongelmia, jotka voivat aiheuttaa sen ettei laitteistosi toimi kunnolla, internetin käyttö on hidasta, PC:n avaaminen on hidasta ja kokonaistoiminto on hidasta.

Laitteistojen valmistajat päivittävät ohjaimia säännöllisesti, useimmiten korjatakseen ongelmia, stabiliteettia ja käyttöjärjestelmäongelmia. DRIVERfighter skannaa tietokoneesi, löytää vanhentuneet ohjaimesi ja luo listan uusista saatavilla olevista päivityksistä jonka avulla voit päättää mitkä päivitykset haluat ladata ja asentaa PC:llesi.

Ei, Windows Update päivittää ainoastaan Windows asetuksesi eikä päivitä tärkeitä emolevyn ohjaimia, bluetooth -ohjamia, videokorttiohjaimia, ym.

Voit testata ilmaista tietokoneesi skannausta DRIVERfighter -ohjelmalla, joka tunnistaa vanhentuneet ohjaimesi. Sen jälkeen voit valita ostavasi DRIVERfighter -ohjelman ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi ja käyttää ohjelmaa säännöllisesti. Lataa ilmainen testiversio ja skannaus täältä:

http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter

Yli 100,000 ohjainta seuraavilta valmistajilta: Epson, Nvidia, Intel, Dlink, Lenovo, Asus, Brother, Okidata, Konica, HP, Toshiba, Acer, ym.

Voit käyttää oikeuksiasi yhdellä PC:llä.

1. Avaa DRIVERfighter -ohjelma paikantamalla se seuraavasti: Start – All Programs – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.

2. Valitse “Tili” vasemmasta valikosta

3. Kirjoita tuoteavaimesi.

4. Paina “Lisää tuoteavain” näppäintä. Avaimesi on nyt aktivoitu.

Ostaaksesi DRIVERfighter -ohjelman toimi seuraavasti:

1. Avaa DRIVERfighter paikantamalla ohjelma näin: Start – All Programs – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.

2. Valitse “Tili” vasemmasta valikosta.

3. Paina “Osta täysversio” näppäintä.

4. Siirryt verkkosivuillemme, josta voita ostaa voimassa olevan avaimen.

5. Varmista, että lisäät uuden tuoteavaimesi ohjelmaan.

Jopa vain 10+ ohjaimen paikantaminen on erittäin työlästä ja samalla riskeeraat löytäväsi ohajimia, jotka eivät kuitenkaan ole uusimpia versioita.

Jos näyttöasetuksesi ovat muuttuneet ohjainpäivityksen myötä, tulee sinun tehdä asetuksesi uudelleen menemällä näyttöasetuksiin Windows -ohjelmassasi.

Tämä johtuu luultavimmin siitä, että Windows ei pystynyt tallentamaan asetuksiasi päivityksen yhteydessä.

Jos näet seuraavan virheviestin kun DRIVERfighter yrittää päivittää ohjaimiasi:
Järjestelmän palautuspisteen luominen epäonnistui virhekoodi: 2147754754

Ole hyvä ja toimi näin: Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Aktivoi toiminto nimeltä “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”.
Jos se on pois käytöstä, aseta se asetukseen “Manual”.
Tämän jälkeen varmista, että järjestelmän palautuspiste on aiktivoituna tietokoneellasi:

Kuinka aktivoida järjestelmän palautuspiste tietokoneellasi:
Windows 7:
1. Mene kohtaan Start
2. Klikkaa “Control Panel”
3. Klikkaa “System and Security”
4. Klikkaa “System”
5. Valitse “System protection”
6. Valitse oma System Drive:si (luultavasti drive C: (System))
7. Klikkaa “Configure”
8. Valitse “Restore system settings and previous versions of files”
9. Klikkaa “OK”
Järjestelmäsi palautuspiste on nyt aktivoitu.

Jos näet tämän virheviestin: Error code: 2147754754, sinun tulee noudattaa seuraavaa ohjetta

Näin aktivoit järjestelmänpalautuksen:

Windows 7:
1. Mene Start valikkoon
2. Klikkaa “Control Panel”
3. Klikkaa “System and Security”
4. Klikkaa “System”
5. Valitse “System Protection”
6. Valitse sinun System Drive (luultavasti drive C: (System))
7. Klikkaa “Configure”
8. Valitse “Restore system settings and previous versions of files”
9. Klikkaa “OK”
Järjestelmäpalautuksesi on nyt aktivoitu.

Suosittelemme, että suljet kaikki muut ohjelmat ohjainpäivitysten ajaksi etkä käytä tietokonettasi päivitysten aikana, koska se voi johtaa ohjelmien tai jopa laitteiston kaatumiseen.

DRIVERfighter - General

Vanhat ohjaimet voivat hidastaa tietokoneen kokonaistehokkuutta ja jopa aiheuttaa järjestelmän kaatumisen. Jotkut vanhat ohjaimet aiheuttavat myös turvallisuusriskin.

Suurin osa PC:iden kaatumisista johtuu vanhoista tai toisiinsa sopimattomista ohjaimista. Vanhat ohjaimet voivat johtaa käyttöjärjestelmän hidastumiseen, virheisiin ja kaatumisiin.

Vanhat ja vialliset ohjaimet voivat aiheuttaa käyytöjärjestelmän kaatumisesta johtuvan sinisen näytön ja muita käyttöjärjestelmäongelmia, jotka voivat aiheuttaa sen ettei laitteistosi toimi kunnolla, internetin käyttö on hidasta, PC:n avaaminen on hidasta ja kokonaistoiminto on hidasta.

Laitteistojen valmistajat päivittävät ohjaimia säännöllisesti, useimmiten korjatakseen ongelmia, stabiliteettia ja käyttöjärjestelmäongelmia. DRIVERfighter skannaa tietokoneesi, löytää vanhentuneet ohjaimesi ja luo listan uusista saatavilla olevista päivityksistä jonka avulla voit päättää mitkä päivitykset haluat ladata ja asentaa PC:llesi.

Ei, Windows Update päivittää ainoastaan Windows asetuksesi eikä päivitä tärkeitä emolevyn ohjaimia, bluetooth -ohjamia, videokorttiohjaimia, ym.

Voit testata ilmaista tietokoneesi skannausta DRIVERfighter -ohjelmalla, joka tunnistaa vanhentuneet ohjaimesi. Sen jälkeen voit valita ostavasi DRIVERfighter -ohjelman ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi ja käyttää ohjelmaa säännöllisesti. Lataa ilmainen testiversio ja skannaus täältä:

http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter

Yli 100,000 ohjainta seuraavilta valmistajilta: Epson, Nvidia, Intel, Dlink, Lenovo, Asus, Brother, Okidata, Konica, HP, Toshiba, Acer, ym.

Voit käyttää oikeuksiasi yhdellä PC:llä.

1. Avaa DRIVERfighter -ohjelma paikantamalla se seuraavasti: Start – All Programs – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.

2. Valitse “Tili” vasemmasta valikosta

3. Kirjoita tuoteavaimesi.

4. Paina “Lisää tuoteavain” näppäintä. Avaimesi on nyt aktivoitu.

Ostaaksesi DRIVERfighter -ohjelman toimi seuraavasti:

1. Avaa DRIVERfighter paikantamalla ohjelma näin: Start – All Programs – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.

2. Valitse “Tili” vasemmasta valikosta.

3. Paina “Osta täysversio” näppäintä.

4. Siirryt verkkosivuillemme, josta voita ostaa voimassa olevan avaimen.

5. Varmista, että lisäät uuden tuoteavaimesi ohjelmaan.

Jopa vain 10+ ohjaimen paikantaminen on erittäin työlästä ja samalla riskeeraat löytäväsi ohajimia, jotka eivät kuitenkaan ole uusimpia versioita.

Jos näyttöasetuksesi ovat muuttuneet ohjainpäivityksen myötä, tulee sinun tehdä asetuksesi uudelleen menemällä näyttöasetuksiin Windows -ohjelmassasi.

Tämä johtuu luultavimmin siitä, että Windows ei pystynyt tallentamaan asetuksiasi päivityksen yhteydessä.

Jos näet seuraavan virheviestin kun DRIVERfighter yrittää päivittää ohjaimiasi:
Järjestelmän palautuspisteen luominen epäonnistui virhekoodi: 2147754754

Ole hyvä ja toimi näin: Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Aktivoi toiminto nimeltä “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”.
Jos se on pois käytöstä, aseta se asetukseen “Manual”.
Tämän jälkeen varmista, että järjestelmän palautuspiste on aiktivoituna tietokoneellasi:

Kuinka aktivoida järjestelmän palautuspiste tietokoneellasi:
Windows 7:
1. Mene kohtaan Start
2. Klikkaa “Control Panel”
3. Klikkaa “System and Security”
4. Klikkaa “System”
5. Valitse “System protection”
6. Valitse oma System Drive:si (luultavasti drive C: (System))
7. Klikkaa “Configure”
8. Valitse “Restore system settings and previous versions of files”
9. Klikkaa “OK”
Järjestelmäsi palautuspiste on nyt aktivoitu.

Jos näet tämän virheviestin: Error code: 2147754754, sinun tulee noudattaa seuraavaa ohjetta

Näin aktivoit järjestelmänpalautuksen:

Windows 7:
1. Mene Start valikkoon
2. Klikkaa “Control Panel”
3. Klikkaa “System and Security”
4. Klikkaa “System”
5. Valitse “System Protection”
6. Valitse sinun System Drive (luultavasti drive C: (System))
7. Klikkaa “Configure”
8. Valitse “Restore system settings and previous versions of files”
9. Klikkaa “OK”
Järjestelmäpalautuksesi on nyt aktivoitu.

Suosittelemme, että suljet kaikki muut ohjelmat ohjainpäivitysten ajaksi etkä käytä tietokonettasi päivitysten aikana, koska se voi johtaa ohjelmien tai jopa laitteiston kaatumiseen.