Järjestelmän palautuspisteen luominen epäonnistui virhe

Jos näet seuraavan virheviestin kun DRIVERfighter yrittää päivittää ohjaimiasi:
Järjestelmän palautuspisteen luominen epäonnistui virhekoodi: 2147754754

Ole hyvä ja toimi näin: Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services
Aktivoi toiminto nimeltä “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”.
Jos se on pois käytöstä, aseta se asetukseen “Manual”.
Tämän jälkeen varmista, että järjestelmän palautuspiste on aiktivoituna tietokoneellasi:

Kuinka aktivoida järjestelmän palautuspiste tietokoneellasi:
Windows 7:
1. Mene kohtaan Start
2. Klikkaa “Control Panel”
3. Klikkaa “System and Security”
4. Klikkaa “System”
5. Valitse “System protection”
6. Valitse oma System Drive:si (luultavasti drive C: (System))
7. Klikkaa “Configure”
8. Valitse “Restore system settings and previous versions of files”
9. Klikkaa “OK”
Järjestelmäsi palautuspiste on nyt aktivoitu.