Suojaako SPYWAREfighter tietokonettani viruksilta?

Ei, SPYWAREfighter ei suojaa sinua viruksilta. SPYWAREfighter suojaa sinulta haittaohjelmilta kuten vakoiluohjelmilta, troijalaisilta ym. Lisäksi tarvitset viruksentorjuntaohjelman suojaamaan sinua viruksilta. Voimme suositella omaa VIRUSfighteriamme, sillä se tukee erinomaisesti PC:si suojauksessa muita ohjelmia.
Voit kokeilla VIRUSfighteria 30 päivän ajan ilmaiseksi. Uusin versio on saatavilla nettisivuiltamme.