Hitta dubblettfiler

FULL-DISKfighter hjälper dig att hitta alla dubbletter av filer du kan ha på din dator. De flesta datorer har dubblettfiler vilka kan t.ex. vara bilder eller dokument som sparas i olika mappar, men som är samma filer. Med en sökning efter dubblettfiler kommer du att kunna se var filerna placeras och du kan ta bort valda dubbletterna. Genom att klicka på länken under "Sökväg" kommer du att öppna den plats där filerna sparas.
Var dock mycket försiktig med vad du raderar eftersom filer inte kan återskapas om du valt att ta bort dem. Var därför uppmärksam på vad du ska ta bort och ta inte bort t.ex. dina email-filer. Tänk på att alltid ha en back-up!