SPYWAREfighter

Voor het wijzigen van uw E-mailadres in SPYWAREfighter, graag het volgende uitvoeren:

•Klik op ”Start” -> ”Alle Programma’s” -> ”Fighters” -> ”SPYWAREfighter” -> ”SPYWAREfighter”
•Klik op ‘‘Account’’, in het verticale menu aan de linkerkant.
•Breid de Gebruikersaccount details uit, door op de kleine witte knop te klikken.
•Klik op ”Wijzigen van e-mailadres”
•Vervang uw oude e-mail met de nieuwe

Uw E-mailadres is nu gewijzigd.

Nee, SPYWAREfighter zal u niet tegen virussen beschermen. SPYWAREfighter beschermt u alleen tegen ongewenste software, spyware, adware, etc.

U dient naast SPYWAREfighter ook een antivirus programma te installeren, als u een goede bescherming wilt hebben. Wij raden u aan om onze VIRUSfighter te gebruiker, omdat het een perfecte toevoeging is om te vechten tegen PC bedreigingen.

U kunt VIRUSfighter voor 30 dagen gratis uitproberen. De nieuwste versie is beschikbaar op onze website: www.VIRUSfighter.com

Om zich uit te schrijven van de mailinglijst voor SPYWAREfighter dient u hier te klikken.
Onthou dat u weer mails van ons zal ontvangen, als u doorgaat met het gebruiken van SPYWAREfighter of als u zich weer registreert.

Should I allow “BackupService” to access the internet?

•Ga naar ”Start” -> ”Configuratiescherm” -> ”Software”
•Zoek SPYWAREfighter op in de lijst van de programma’s.
•Kies voor SPYWAREfighter en klik op ”Verwijderen”

SPYWAREfighter zal u nu een scherm geven hoe u kunt deinstalleren.

•Kies ”Verwijder” -> ”Volgende” -> ”Verwijder”

SPYWAREfighter is nu van uw computer gedeinstalleerd.

Als u uw gekochte SPYWAREfighter licentiecode wilt activeren, graag het volgende uitvoeren:

•Ga naar ”Start” -> ”Alle Programma’s” -> ”Fighters” -> ”SPYWAREfighter” -> ”SPYWAREfighter”
•Klik op ”Account”, in het verticale menu, aan de linkerkant.
•Breid ”Koop SPYWAREfighter” uit door op de kleine witte knop te klikken.
•Vul de licentiecode in die uit 25 symbolen bestaat in de 5 aangegeven velden, 5 symbolen per keer.
•Klik op ”Licentiecode Toevoegen”

”Licentiecode Toevoegen” zal niet beschikbaar zijn als de licentiecode die u heeft ingevoerd fout is ingevuld, als de knop grijs blijft, dan dient u de ingevoerde licentiecode nog een keer na te kijken.

Uw SPYWaREfighter zal nu geactiveerd en volledig functioneel zijn voor gebruik.

Als u SPYWAREfighter wilt installeren, graag het volgende uitvoeren:

•Klik op de volgende link: Download
•Download SPYWAREfighter
•Open het installatie bestand die u net heeft gedownload
•Klik op uw voorkeurstaal
•Ga akkoord met onze regelement voor het gebruik van het programma en klik op ”Volgende”
•Kies waar u SPYWAREfighter wilt opslaan. Kies het niet als u geen voorkeur heeft en kies voor ”Next”.
•Voer uw E-mailadres in.
•Klik op ”Installeren”
•Een kleine pictogram die op een detective lijkt zal te voorschijn komen in onderaan de linkerkant van uw scherm, dit gebeurt als SPYWAREfighter klaar is met het installeren. U kunt ook toegang krijgen tot SPYWAREfighter door met uw rechtermuisknop op dit pictogram te klikken.

SPYWAREfighter - General

Voor het wijzigen van uw E-mailadres in SPYWAREfighter, graag het volgende uitvoeren:

•Klik op ”Start” -> ”Alle Programma’s” -> ”Fighters” -> ”SPYWAREfighter” -> ”SPYWAREfighter”
•Klik op ‘‘Account’’, in het verticale menu aan de linkerkant.
•Breid de Gebruikersaccount details uit, door op de kleine witte knop te klikken.
•Klik op ”Wijzigen van e-mailadres”
•Vervang uw oude e-mail met de nieuwe

Uw E-mailadres is nu gewijzigd.

Nee, SPYWAREfighter zal u niet tegen virussen beschermen. SPYWAREfighter beschermt u alleen tegen ongewenste software, spyware, adware, etc.

U dient naast SPYWAREfighter ook een antivirus programma te installeren, als u een goede bescherming wilt hebben. Wij raden u aan om onze VIRUSfighter te gebruiker, omdat het een perfecte toevoeging is om te vechten tegen PC bedreigingen.

U kunt VIRUSfighter voor 30 dagen gratis uitproberen. De nieuwste versie is beschikbaar op onze website: www.VIRUSfighter.com

Om zich uit te schrijven van de mailinglijst voor SPYWAREfighter dient u hier te klikken.
Onthou dat u weer mails van ons zal ontvangen, als u doorgaat met het gebruiken van SPYWAREfighter of als u zich weer registreert.

SPYWAREfighter - Installation and Login

Should I allow “BackupService” to access the internet?

•Ga naar ”Start” -> ”Configuratiescherm” -> ”Software”
•Zoek SPYWAREfighter op in de lijst van de programma’s.
•Kies voor SPYWAREfighter en klik op ”Verwijderen”

SPYWAREfighter zal u nu een scherm geven hoe u kunt deinstalleren.

•Kies ”Verwijder” -> ”Volgende” -> ”Verwijder”

SPYWAREfighter is nu van uw computer gedeinstalleerd.

Als u uw gekochte SPYWAREfighter licentiecode wilt activeren, graag het volgende uitvoeren:

•Ga naar ”Start” -> ”Alle Programma’s” -> ”Fighters” -> ”SPYWAREfighter” -> ”SPYWAREfighter”
•Klik op ”Account”, in het verticale menu, aan de linkerkant.
•Breid ”Koop SPYWAREfighter” uit door op de kleine witte knop te klikken.
•Vul de licentiecode in die uit 25 symbolen bestaat in de 5 aangegeven velden, 5 symbolen per keer.
•Klik op ”Licentiecode Toevoegen”

”Licentiecode Toevoegen” zal niet beschikbaar zijn als de licentiecode die u heeft ingevoerd fout is ingevuld, als de knop grijs blijft, dan dient u de ingevoerde licentiecode nog een keer na te kijken.

Uw SPYWaREfighter zal nu geactiveerd en volledig functioneel zijn voor gebruik.

Als u SPYWAREfighter wilt installeren, graag het volgende uitvoeren:

•Klik op de volgende link: Download
•Download SPYWAREfighter
•Open het installatie bestand die u net heeft gedownload
•Klik op uw voorkeurstaal
•Ga akkoord met onze regelement voor het gebruik van het programma en klik op ”Volgende”
•Kies waar u SPYWAREfighter wilt opslaan. Kies het niet als u geen voorkeur heeft en kies voor ”Next”.
•Voer uw E-mailadres in.
•Klik op ”Installeren”
•Een kleine pictogram die op een detective lijkt zal te voorschijn komen in onderaan de linkerkant van uw scherm, dit gebeurt als SPYWAREfighter klaar is met het installeren. U kunt ook toegang krijgen tot SPYWAREfighter door met uw rechtermuisknop op dit pictogram te klikken.