Zal SPYWAREfighter mij tegen virussen beschermen?

Nee, SPYWAREfighter zal u niet tegen virussen beschermen. SPYWAREfighter beschermt u alleen tegen ongewenste software, spyware, adware, etc.

U dient naast SPYWAREfighter ook een antivirus programma te installeren, als u een goede bescherming wilt hebben. Wij raden u aan om onze VIRUSfighter te gebruiker, omdat het een perfecte toevoeging is om te vechten tegen PC bedreigingen.

U kunt VIRUSfighter voor 30 dagen gratis uitproberen. De nieuwste versie is beschikbaar op onze website: www.VIRUSfighter.com