Hoe moet ik SPYWAREfighter activeren?

Als u uw gekochte SPYWAREfighter licentiecode wilt activeren, graag het volgende uitvoeren:

•Ga naar ”Start” -> ”Alle Programma’s” -> ”Fighters” -> ”SPYWAREfighter” -> ”SPYWAREfighter”
•Klik op ”Account”, in het verticale menu, aan de linkerkant.
•Breid ”Koop SPYWAREfighter” uit door op de kleine witte knop te klikken.
•Vul de licentiecode in die uit 25 symbolen bestaat in de 5 aangegeven velden, 5 symbolen per keer.
•Klik op ”Licentiecode Toevoegen”

”Licentiecode Toevoegen” zal niet beschikbaar zijn als de licentiecode die u heeft ingevoerd fout is ingevuld, als de knop grijs blijft, dan dient u de ingevoerde licentiecode nog een keer na te kijken.

Uw SPYWaREfighter zal nu geactiveerd en volledig functioneel zijn voor gebruik.