SPAMfighter Mail Gateway

Ja, med hjælp fra vores administrationsmodul, er det let at deaktivere spam filtrering på en enkelt mailbox.

Spam-mails kan automatisk lægges i karantæne, slettet præfiks, markeret eller f.eks dirigeres over til en speciel e-mail-mappe, eller alle ovenstående handlinger.

SPAMfighter Mail Gateway har mange måder at træffe afgørelse om, hvorvidt en e-mail er spam eller ej. Den mest betydningsfulde måde er ved at skabe en unik signatur for hver e-mail og dens elementer, derefter sendes denne underskrift til SPAMfighter serveren for evaluering. Bagefter vil serveren returnere et svar med beslutningen, om beskeden er spam eller ej. Den oprindelige e-mail forlader aldrig serveren under SPAMfighter Mail Gateway filtrering.

SPAMfighter Mail Gateway giver dig højeste grad af fortrolighed. Din e-mail sikkerhed og privatlivets fred er vores højeste prioritet. Legitime e-mail på serveren bliver aldrig sendt videre eller delt med andre – Dine legitime e-mails vil aldrig forlade din server. Kun et par blokke af krypterede data og den unikke web-adresse, bliver sendt videre til SPAMfighter serveren.

SPAMfighter Mail Gateway er en “store-and-forward” SMTP-server – hvilket betyder, at det vil acceptere indgående e-mails, scanne e-mails, og flytte e-mails til en anden SMTP-server. Under installation – eller på et hvilket som helst tidspunkt – konfiguration af, hvordan flyttede e-mails kan konfigureres. På grund af denne “store-and-forward” (dvs. gateway) begreb – skal en eksisterende SMTP server findes.

SPAMfighter Mail Gateway sender installation oplysninger om registrering, login-oplysninger og når e-mails er ved at blive afprøvet, vil indholdet af mailen identificeres med et unik nummer(Hash-kode). SPAMfighter Mail Gateway vil aldrig sende følsomme oplysninger på nettet. Alle oplysninger, der er sendt og modtaget, er valideret for at undgå manipulation.

SPAMfighter Mail Gateway skal have adgang til internettet, men SPAMfighter Mail Gateway har kun behov for adgang til UDP/2409 til servers.backend.spamfighter.com og TCP/2409 til http://login.spamfighter.com. For at kunne modtage automatiske opdateringer, anbefales adgang til TCP/80 via http://www.spamfighter.com. Dette gør det muligt for systemadministratoren at sikre netværket, ved at være i stand til at lukke alle andre forbindelser, end dem som er opført.

SPAMfighter Mail Gateway virker med Windows 2000 eller nyere og Windows virtuelle miljøer (VMWare, Virtual Server, Hyper V osv.)

SPAMfighter Mail Gateway - Installation

SPAMfighter Mail Gateway skal have adgang til internettet, men SPAMfighter Mail Gateway har kun behov for adgang til UDP/2409 til servers.backend.spamfighter.com og TCP/2409 til http://login.spamfighter.com. For at kunne modtage automatiske opdateringer, anbefales adgang til TCP/80 via http://www.spamfighter.com. Dette gør det muligt for systemadministratoren at sikre netværket, ved at være i stand til at lukke alle andre forbindelser, end dem som er opført.

SPAMfighter Mail Gateway virker med Windows 2000 eller nyere og Windows virtuelle miljøer (VMWare, Virtual Server, Hyper V osv.)

SPAMfighter Mail Gateway - Login and Security

Ja, med hjælp fra vores administrationsmodul, er det let at deaktivere spam filtrering på en enkelt mailbox.

Spam-mails kan automatisk lægges i karantæne, slettet præfiks, markeret eller f.eks dirigeres over til en speciel e-mail-mappe, eller alle ovenstående handlinger.

SPAMfighter Mail Gateway har mange måder at træffe afgørelse om, hvorvidt en e-mail er spam eller ej. Den mest betydningsfulde måde er ved at skabe en unik signatur for hver e-mail og dens elementer, derefter sendes denne underskrift til SPAMfighter serveren for evaluering. Bagefter vil serveren returnere et svar med beslutningen, om beskeden er spam eller ej. Den oprindelige e-mail forlader aldrig serveren under SPAMfighter Mail Gateway filtrering.

SPAMfighter Mail Gateway giver dig højeste grad af fortrolighed. Din e-mail sikkerhed og privatlivets fred er vores højeste prioritet. Legitime e-mail på serveren bliver aldrig sendt videre eller delt med andre – Dine legitime e-mails vil aldrig forlade din server. Kun et par blokke af krypterede data og den unikke web-adresse, bliver sendt videre til SPAMfighter serveren.

SPAMfighter Mail Gateway er en “store-and-forward” SMTP-server – hvilket betyder, at det vil acceptere indgående e-mails, scanne e-mails, og flytte e-mails til en anden SMTP-server. Under installation – eller på et hvilket som helst tidspunkt – konfiguration af, hvordan flyttede e-mails kan konfigureres. På grund af denne “store-and-forward” (dvs. gateway) begreb – skal en eksisterende SMTP server findes.

SPAMfighter Mail Gateway sender installation oplysninger om registrering, login-oplysninger og når e-mails er ved at blive afprøvet, vil indholdet af mailen identificeres med et unik nummer(Hash-kode). SPAMfighter Mail Gateway vil aldrig sende følsomme oplysninger på nettet. Alle oplysninger, der er sendt og modtaget, er valideret for at undgå manipulation.