Hvordan vil SPAMfighter Mail Gateway påvirke min netværk sikkerhed?

SPAMfighter Mail Gateway skal have adgang til internettet, men SPAMfighter Mail Gateway har kun behov for adgang til UDP/2409 til servers.backend.spamfighter.com og TCP/2409 til http://login.spamfighter.com. For at kunne modtage automatiske opdateringer, anbefales adgang til TCP/80 via http://www.spamfighter.com. Dette gør det muligt for systemadministratoren at sikre netværket, ved at være i stand til at lukke alle andre forbindelser, end dem som er opført.