SPYWAREfighter

Vill du ändra din e-postadress i SPYWAREfighter så gör följande:

Gå till Startmenyn -> Alla program -> Fighters -> SPYWAREfighter -> SPYWAREfighter.
Klicka på Konto i den vänstra vertikala menyn.
Klicka på Detaljer för användarkonto och Byt e-postadress.
Fyll i din nya e-postadress.

För att avinstallera SPYWAREfighter, gör följande:

Gå till Startmenyn -> Kontrollpanelen -> Lägg till/Ta bort program.
Leta upp SPYWAREfighter på listan med program.
Markera SPYWAREfighter och klicka på Ta bort.
Välj därefter Ta bort -> Nästa -> Ta bort.

SPYWAREfighter är nu avinstallerat från ditt system.

För att aktivera din licens för SPYWAREfighter, gör följande:

Gå till Startmenyn -> Alla program -> Fighters -> SPYWAREfighter -> SPYWAREfighter.
Klicka på Konto i den vänstra vertikala menyn.
Klicka på Fyll i produktnyckel och skriv in din 25 tecken långa produktnyckel i de fem fälten.
Klicka därefter på Lägg till produktnyckel.

Om du inte kan klicka på knappen Lägg till produktnyckel så har du troligen fyllt i något fel. Kontrollera att du fyllt i rätt tecken och försök igen.

Klicka här för att komma till nedladdningssidan.
Ladda ner SPYWAREfighter till din dator och dubbelklicka på filen.
Välj önskat språk och godkänn användaravtalet. Klicka därefter på Nästa.
Välj var du vill installera SPYWAREfighter och klicka på Nästa.
Fyll i din e-postadress och klicka på Installera.

En liten svart ikon kommer att dyka upp längst ner till höger i ditt meddelandefält i Windows (nära klockan) när SPYWAREfighter har installerats klart. Denna ikon visar att SPYWAREfighter är igång och skyddar din dator.

Nej, SPYWAREfighter skyddar inte mot virus. Det skyddar dig mot spionprogram och andra ovälkomna och potentiellt farliga program som t.ex. keyloggers, backdoors, maskar och trojaner. Men för att få ett komplett skydd behöver du också använda ett antivirusprogram. Vi kan rekommendera VIRUSfighter som fungerar perfekt ihop med SPYWAREfighter och ger dig ett heltäckande och säkert skydd.
Prova VIRUSfighter helt gratis i 30 dagar. Ladda ner den senaste versionen på www.virusfighter.com

För att avregistrera dig från SPYWAREfighters maillista, vänligen klicka här.

Kom ihåg att om du fortsätter använda programmet eller registrerar dig på nytt så får du automatiskt våra utskick igen.

SPYWAREfighter - General

Vill du ändra din e-postadress i SPYWAREfighter så gör följande:

Gå till Startmenyn -> Alla program -> Fighters -> SPYWAREfighter -> SPYWAREfighter.
Klicka på Konto i den vänstra vertikala menyn.
Klicka på Detaljer för användarkonto och Byt e-postadress.
Fyll i din nya e-postadress.

Nej, SPYWAREfighter skyddar inte mot virus. Det skyddar dig mot spionprogram och andra ovälkomna och potentiellt farliga program som t.ex. keyloggers, backdoors, maskar och trojaner. Men för att få ett komplett skydd behöver du också använda ett antivirusprogram. Vi kan rekommendera VIRUSfighter som fungerar perfekt ihop med SPYWAREfighter och ger dig ett heltäckande och säkert skydd.
Prova VIRUSfighter helt gratis i 30 dagar. Ladda ner den senaste versionen på www.virusfighter.com

För att avregistrera dig från SPYWAREfighters maillista, vänligen klicka här.

Kom ihåg att om du fortsätter använda programmet eller registrerar dig på nytt så får du automatiskt våra utskick igen.

SPYWAREfighter - Installation and Login

För att avinstallera SPYWAREfighter, gör följande:

Gå till Startmenyn -> Kontrollpanelen -> Lägg till/Ta bort program.
Leta upp SPYWAREfighter på listan med program.
Markera SPYWAREfighter och klicka på Ta bort.
Välj därefter Ta bort -> Nästa -> Ta bort.

SPYWAREfighter är nu avinstallerat från ditt system.

För att aktivera din licens för SPYWAREfighter, gör följande:

Gå till Startmenyn -> Alla program -> Fighters -> SPYWAREfighter -> SPYWAREfighter.
Klicka på Konto i den vänstra vertikala menyn.
Klicka på Fyll i produktnyckel och skriv in din 25 tecken långa produktnyckel i de fem fälten.
Klicka därefter på Lägg till produktnyckel.

Om du inte kan klicka på knappen Lägg till produktnyckel så har du troligen fyllt i något fel. Kontrollera att du fyllt i rätt tecken och försök igen.

Klicka här för att komma till nedladdningssidan.
Ladda ner SPYWAREfighter till din dator och dubbelklicka på filen.
Välj önskat språk och godkänn användaravtalet. Klicka därefter på Nästa.
Välj var du vill installera SPYWAREfighter och klicka på Nästa.
Fyll i din e-postadress och klicka på Installera.

En liten svart ikon kommer att dyka upp längst ner till höger i ditt meddelandefält i Windows (nära klockan) när SPYWAREfighter har installerats klart. Denna ikon visar att SPYWAREfighter är igång och skyddar din dator.