Hur installerar jag SPYWAREfighter?

Klicka här för att komma till nedladdningssidan.
Ladda ner SPYWAREfighter till din dator och dubbelklicka på filen.
Välj önskat språk och godkänn användaravtalet. Klicka därefter på Nästa.
Välj var du vill installera SPYWAREfighter och klicka på Nästa.
Fyll i din e-postadress och klicka på Installera.

En liten svart ikon kommer att dyka upp längst ner till höger i ditt meddelandefält i Windows (nära klockan) när SPYWAREfighter har installerats klart. Denna ikon visar att SPYWAREfighter är igång och skyddar din dator.