SPAMfighter HMG - General

Ja, det kan du. Så länge du har ett eget domännamn kan du få dina mail filtrerade. Detta kommer också att filtrera bort skräppost som du fått i din mobiltelefon.

Nej, du kommer inte kunna använda SPAMfighters hostade skräppostfilter. Vi rekommenderar att du använder SPAMfighter PRO istället.

Med SPAMfighters hostade skräppostfilter spelar det ingen roll vilken typ av mailserver du har. Så länge som du har ett eget domännamn kan vi filtrera din e-post.

Då måste du kontakta din IT-leverantör. Om ditt domännamn hostas på flera ställen, kontakta den ansvarige för dina namnservrar (DNS).

Våra minsta kunder använder vår tjänst för 10 konton och våra största har jobbat med så många som 200.000 konton.

När någon skickar ett e-mail till en adress på din domän når det först SPAMfighter. Vi filtrerar din skräppost enligt reglerna som du definierat. Sen omdirigerar vi mailet till din existerande mailserver. Du laddar ner din e-post som vanligt. Inga förändringar behöver göras i Outlook.
Innan vi ställer in ditt hostade SMTP-konto, var vänlig bekräfta att du kommer att kunna modifiera mailpekarna (MX record) för de listade domänerna, så att e-posttrafiken omdirigeras genom vårt filter. När detta har bearbetats av oss kommer de att vidarebefordras till sin ursprungliga destination.

Detta är den enda ändring som behöver göras för att möjliggöra filtrering från SPAMfighter. När du har anmält dig för en provperiod kommer du att få en unik adress som du ska skriva in i kontrollpanelen där du hanterar inställningarna för ditt domännamn.
I kontrollpanelen för ditt domännamn kommer du att se information relaterad till “A-record” och “MX-record”. Ändra inte A-record. Ändra istället MX record. Alternativt kan du fråga om hjälp hos din IT-leverantör.

Du kan räkna ut priset här

Du kan anmäla dig för en 30 dagars gratis provperiod här

SPAMfighter Hosted Mail Gateway

Ja, det kan du. Så länge du har ett eget domännamn kan du få dina mail filtrerade. Detta kommer också att filtrera bort skräppost som du fått i din mobiltelefon.

Nej, du kommer inte kunna använda SPAMfighters hostade skräppostfilter. Vi rekommenderar att du använder SPAMfighter PRO istället.

Med SPAMfighters hostade skräppostfilter spelar det ingen roll vilken typ av mailserver du har. Så länge som du har ett eget domännamn kan vi filtrera din e-post.

Då måste du kontakta din IT-leverantör. Om ditt domännamn hostas på flera ställen, kontakta den ansvarige för dina namnservrar (DNS).

Våra minsta kunder använder vår tjänst för 10 konton och våra största har jobbat med så många som 200.000 konton.

När någon skickar ett e-mail till en adress på din domän når det först SPAMfighter. Vi filtrerar din skräppost enligt reglerna som du definierat. Sen omdirigerar vi mailet till din existerande mailserver. Du laddar ner din e-post som vanligt. Inga förändringar behöver göras i Outlook.
Innan vi ställer in ditt hostade SMTP-konto, var vänlig bekräfta att du kommer att kunna modifiera mailpekarna (MX record) för de listade domänerna, så att e-posttrafiken omdirigeras genom vårt filter. När detta har bearbetats av oss kommer de att vidarebefordras till sin ursprungliga destination.

Detta är den enda ändring som behöver göras för att möjliggöra filtrering från SPAMfighter. När du har anmält dig för en provperiod kommer du att få en unik adress som du ska skriva in i kontrollpanelen där du hanterar inställningarna för ditt domännamn.
I kontrollpanelen för ditt domännamn kommer du att se information relaterad till “A-record” och “MX-record”. Ändra inte A-record. Ändra istället MX record. Alternativt kan du fråga om hjälp hos din IT-leverantör.

Du kan räkna ut priset här

Du kan anmäla dig för en 30 dagars gratis provperiod här