Hur fungerar SPAMfighter Hosted Mail Gateway?

När någon skickar ett e-mail till en adress på din domän når det först SPAMfighter. Vi filtrerar din skräppost enligt reglerna som du definierat. Sen omdirigerar vi mailet till din existerande mailserver. Du laddar ner din e-post som vanligt. Inga förändringar behöver göras i Outlook.
Innan vi ställer in ditt hostade SMTP-konto, var vänlig bekräfta att du kommer att kunna modifiera mailpekarna (MX record) för de listade domänerna, så att e-posttrafiken omdirigeras genom vårt filter. När detta har bearbetats av oss kommer de att vidarebefordras till sin ursprungliga destination.