DRIVERfighter

Om du upplever att dina bildskärmsinställningar återställs efter uppdatering av drivrutiner behöver du ställa in inställningarna igen genom att gå till dina bildskärmsinställningar i Windows.
Anledningen till att detta kan hända är troligtvis för att Windows inte kunde behålla inställningarna under drivrutinsuppdateringen och därför återställts.

Om du ser detta felmeddelande i DRIVERfighter när du försöker uppdatera dina drivrutiner: Kunde inte skapa en systemåterställningspunk, felkod: 2147754754

Följ då dessa anvisningar och gå till Start -> Kontrollpanelen -> Administrationsverktyg -> Tjänster
Aktivera tjänsten som heter heter “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”. Om den är inaktiverad, ställ den till “Manuell”.
Sedan se till att Systemåterställning är aktiverat på din dator:

Så här aktiverar systemåterställning på din dator
För Windows 7:
1. Gå till Start
2. Klicka på “Kontrollpanelen”
3. Klicka på “System och säkerhet”
4. Klicka på “System”
5. Välj “Systemskydd”
6. Välj systemenhet (sannolikt enhet C: (System))
7. Klicka “Konfigurera”
8. Välj “Återställ systeminställningar och tidigare versioner av filer”
9. Klicka på “OK”
Din Systemåterställning är nu aktiv.

För Windows 7:
1. Gå till Start
2. Klicka på “Kontrollpanelen”
3. Klicka på “System och säkerhet”
4. Klicka på “System”
5. Välj “Systemskydd”
6. Välj Systemenhet (sannolikt enhet C: (System))
7. Klicka “Konfigurera”
8. Valde “Återställ systeminställningar och tidigare versioner av filer”
9. Klicka på “OK”
Din Systemåterställning är nu aktiv.

Vi rekommenderar starkt att du stänger av alla andra program innan du uppdaterar dina drivrutiner och att du inte använder datorn under uppdateringen, eftersom det kan skapa problem för program eller till och med hårdvara.

Gamla drivrutiner kan orsaka lägre prestanda och kraschar. En del gamla drivrutiner utgör också en säkerhetsrisk.
De flesta datorkraschar orsakas av föråldrade eller motstridiga drivrutiner. Äldre drivrutiner kan leda till systemfel, kraschar och långsam prestanda.
Gamla och felaktiga drivrutiner kan resultera i blåskärmskraschar och andra prestandaproblem som kan leda till att din maskinvara inte fungerar korrekt, långsam webbsurfning, långsam uppstart, kraschar och långsam datorprestanda.
Hårdvarutillverkare uppdaterar regelbundet drivrutiner, i många fall för att rätta till konflikter, förbättra stabiliteten och lösa prestandaproblem. DRIVERfighter kommer att skanna din dator, hitta dina gamla drivrutiner och skapa en lista där du kan se de nya drivrutinerna som finns tillgängliga och du kan sedan välja vilka drivrutiner du vill DRIVERfighter ska ladda ner och installera på din dator.

Nej, Windows Update uppdaterar bara din Windows-installation och uppdaterar inte viktiga drivrutiner för ditt moderkort, Bluetooth, videokort, Ethernet etc.

Du kan prova en gratis skanning efter drivrutiner med DRIVERfighter. Efter det kan du välja att köpa DRIVERfighter, använda programvaran regelbundet och alltid ha alla dina drivrutiner uppdaterade. Ladda ner en gratis testversion och gör en skanning här: http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter

Mer än 100,000 drivrutiner från Epson, Nvidia, Intel, Dlink, Lenovo, Asus, broder, Okidata, Konica, HP, Toshiba, Acer och många fler.

Din licensnyckel kan användas endast till en dator.

1. Öppna DRIVERfighter genom att lokalisera programmet i Start – Alla program – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Välj “Konto” i menyn till vänster.
3. Ange din produktnyckel.
4. Klicka på knappen “Lägg till produktnyckel”. Din nyckel kommer nu att vara aktiv.

För att köpa DRIVERfighter gör du följande:
1. Öppna DRIVERfighter genom att lokalisera programmet via Start – Alla program – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Välj “Konto” i menyn till vänster.
3. Klicka på den gröna knappen “Köp Full Version”.
4. Du kommer då att bli visad till vår hemsida där du kan köpa en giltig produktnyckel.
5. Se sedan till att du lägger din nya produktnyckel i programmet.

Att lokalisera bara 10+ drivrutinsuppdateringar kan vara rätt tröttsamt och du kommer alltid löpa risken att hitta drivrutiner som faktiskt inte är av den senaste versionen.

DRIVERfighter - General

Om du upplever att dina bildskärmsinställningar återställs efter uppdatering av drivrutiner behöver du ställa in inställningarna igen genom att gå till dina bildskärmsinställningar i Windows.
Anledningen till att detta kan hända är troligtvis för att Windows inte kunde behålla inställningarna under drivrutinsuppdateringen och därför återställts.

Om du ser detta felmeddelande i DRIVERfighter när du försöker uppdatera dina drivrutiner: Kunde inte skapa en systemåterställningspunk, felkod: 2147754754

Följ då dessa anvisningar och gå till Start -> Kontrollpanelen -> Administrationsverktyg -> Tjänster
Aktivera tjänsten som heter heter “Microsoft Software Shadow Copy Protection Service”. Om den är inaktiverad, ställ den till “Manuell”.
Sedan se till att Systemåterställning är aktiverat på din dator:

Så här aktiverar systemåterställning på din dator
För Windows 7:
1. Gå till Start
2. Klicka på “Kontrollpanelen”
3. Klicka på “System och säkerhet”
4. Klicka på “System”
5. Välj “Systemskydd”
6. Välj systemenhet (sannolikt enhet C: (System))
7. Klicka “Konfigurera”
8. Välj “Återställ systeminställningar och tidigare versioner av filer”
9. Klicka på “OK”
Din Systemåterställning är nu aktiv.

För Windows 7:
1. Gå till Start
2. Klicka på “Kontrollpanelen”
3. Klicka på “System och säkerhet”
4. Klicka på “System”
5. Välj “Systemskydd”
6. Välj Systemenhet (sannolikt enhet C: (System))
7. Klicka “Konfigurera”
8. Valde “Återställ systeminställningar och tidigare versioner av filer”
9. Klicka på “OK”
Din Systemåterställning är nu aktiv.

Vi rekommenderar starkt att du stänger av alla andra program innan du uppdaterar dina drivrutiner och att du inte använder datorn under uppdateringen, eftersom det kan skapa problem för program eller till och med hårdvara.

Gamla drivrutiner kan orsaka lägre prestanda och kraschar. En del gamla drivrutiner utgör också en säkerhetsrisk.
De flesta datorkraschar orsakas av föråldrade eller motstridiga drivrutiner. Äldre drivrutiner kan leda till systemfel, kraschar och långsam prestanda.
Gamla och felaktiga drivrutiner kan resultera i blåskärmskraschar och andra prestandaproblem som kan leda till att din maskinvara inte fungerar korrekt, långsam webbsurfning, långsam uppstart, kraschar och långsam datorprestanda.
Hårdvarutillverkare uppdaterar regelbundet drivrutiner, i många fall för att rätta till konflikter, förbättra stabiliteten och lösa prestandaproblem. DRIVERfighter kommer att skanna din dator, hitta dina gamla drivrutiner och skapa en lista där du kan se de nya drivrutinerna som finns tillgängliga och du kan sedan välja vilka drivrutiner du vill DRIVERfighter ska ladda ner och installera på din dator.

Nej, Windows Update uppdaterar bara din Windows-installation och uppdaterar inte viktiga drivrutiner för ditt moderkort, Bluetooth, videokort, Ethernet etc.

Du kan prova en gratis skanning efter drivrutiner med DRIVERfighter. Efter det kan du välja att köpa DRIVERfighter, använda programvaran regelbundet och alltid ha alla dina drivrutiner uppdaterade. Ladda ner en gratis testversion och gör en skanning här: http://www.spamfighter.com/DRIVERfighter

Mer än 100,000 drivrutiner från Epson, Nvidia, Intel, Dlink, Lenovo, Asus, broder, Okidata, Konica, HP, Toshiba, Acer och många fler.

Din licensnyckel kan användas endast till en dator.

1. Öppna DRIVERfighter genom att lokalisera programmet i Start – Alla program – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Välj “Konto” i menyn till vänster.
3. Ange din produktnyckel.
4. Klicka på knappen “Lägg till produktnyckel”. Din nyckel kommer nu att vara aktiv.

För att köpa DRIVERfighter gör du följande:
1. Öppna DRIVERfighter genom att lokalisera programmet via Start – Alla program – Fighters – DRIVERfighter – DRIVERfighter.
2. Välj “Konto” i menyn till vänster.
3. Klicka på den gröna knappen “Köp Full Version”.
4. Du kommer då att bli visad till vår hemsida där du kan köpa en giltig produktnyckel.
5. Se sedan till att du lägger din nya produktnyckel i programmet.

Att lokalisera bara 10+ drivrutinsuppdateringar kan vara rätt tröttsamt och du kommer alltid löpa risken att hitta drivrutiner som faktiskt inte är av den senaste versionen.