Mina bildskärminställningar har blivit fel efter en drivrutinsuppdatering

Om du upplever att dina bildskärmsinställningar återställs efter uppdatering av drivrutiner behöver du ställa in inställningarna igen genom att gå till dina bildskärmsinställningar i Windows.
Anledningen till att detta kan hända är troligtvis för att Windows inte kunde behålla inställningarna under drivrutinsuppdateringen och därför återställts.