Verktøylinja i SPAMfighter er blitt borte. Hva kan jeg gjøre for å få den tilbake?

Det høres ut som Outlook har avaktivert SPAMfighter.
Hvis du har Outlook 2000, vennligst gjør følgende for å løse problemet:
* Avslutt Outlook
* Trykk Start -> Programmer -> Spamfighter -> Instillinger
* Avslutt "Konfigurasjonsverktøy"

Når du åpner Outlook igjen vil verktøylinjen være tilbake.

Hvis du har Outlook 2000, XP eller 2003, vennligst gjør følgende for å løse problemet:
* Trykk "Hjelp" i Outlook"s rullegardin meny som du finner øverst i Outlook og velg
"Om Mikrosoft Outlook".
* Et vindu kommer opp og du vil se et valg for "Deaktiverte elementer"
* Velg dette alternativet, og vil få en liste over programmer som Outlook har deaktivert.

Hvis SPAMfighter er på lista:
* Velg Spamfighter og deretter trykker du "Aktivere"
Lukk alle vinduene og start Outlook omigjen. SPAMfighter skulle nå fungere igjen.
Hvis ikke, vennligst kontakt vår avdeling for brukerstøtte.

Hvis dette ikke fungerer, kan problemet komme fra en av Window"s service pakker.
Vennligst forsøk følgende:
Gå til "Verktøy" når du er inne i Outlook. Velg "Valg" -> "Andre" -> "Avanserte Alternativer"
-> "COM Tillegg"

Er Spamfighter"s tillegg tilgjengelige?

Hvis SPAMfighter ikke er tilgjengelig på listen, vennligst legg til denne filen og start Oulook
på nytt etterpå:
C:ProgramfilerSAMfighterKlientOutlookSFOL0000.dll

Hvis du finner SPAMfighter på lista, fjern markeringen og trykk på "OK".
Gå tilbake til "COM Tillegg" og registert markeringen igjen og trykk på "OK".
Start Outlook omigjen og SPAMfighter skulle fungere igjen.

Hvis SPAMfighter fortsatt ikke fungerer, avslutt Outlook og trykk på Start knappen
i Windows. Velg "Kjør" og skriv inn følgende setning:
regsvr32 "C:ProgramfilerSPAMfighterKlienterOutlookSFOL0000-dll"
Trykk så på OK.

Start Outlook igjen, og hvis verktøylinjen fortsatt ikke er der, vennligst forsøk den
første delen igjen, ved å legge til dll-filen til COM tilleggene.