Hvorfor får jeg mere og mere søppelpost?

Det er til stor hjelp hvis du slår av eller på vinduet for forhåndsvisning i Outlook Express, slik at spammerne ikke kan se at du leser e-posten de har sent deg. For å gjøre dette, kan du ganske enkelt legge til en knapp på verktøylinja.

Her er fremgangsmåten:

1. Høyreklikk på verktøylinja i Outlook Express og velg "Tilpasning" fra menyen.
2. Bla nedover i "Tilgjengelige knapper for verktøylinjen" inntil du finner knappen "Forhåndsvisning". Velg denne knappen og trykk deretter på knappen for "Legge til" slik at denne funksjonen blir lagt til på verktøylinja.
3. Lukk vinduet og klikk på knappen for "Forhåndsvisning" oppe på verktøylinja for å slå forhåndsvisning av eller på.