Min mappe i SPAMfighter har blitt slettet. Hva gjør jeg for å få den tilbake?

Hvis mappen i SPAMfighter har blitt slettet, kan du få den tilbake ved å starte Outlook på nytt.

Hvis det ikke hjelper, har mappen trolig blitt flyttet inn i en annen mappe.

Se i hver eneste mappe du har for å se om den, ved et uhell, har blitt flyttet inni en disse mappene. Hvis du finner den, klikk på mappen og dra den til din "Personlige folder".

Hvis du ikke kan finne den, opprett en ny mappe og gi den navnet "SPAMfighter-1" (IKKE gi den navnet "SPAMfighter").
Gå til: Mere -> Valg -> Klient instillinger -> Outlook 2000/2002/2003 -> Valg. Velg mappen du har opprettet og trykk på "OK" -> "OK"

Start Outlook igjen og all søppelpost skal heretter gå inn i mappen SPAMfighter+1.