Hvorfor sletter SPAMfighter min e-post?

SPAMfighter sletter ikke e-post. E-posten har blitt flyttet til mappen "SPAMfighter" på bunnen av din innboks. Mange bruker vår standard installasjon, som kun viser Outlook"s indeks på venstre side i Outlook.
For å se mappen i SPAMfighter må du åpne mappeoversikten. Begge vinduene kan ble aktivert og avaktivert fra rullegardingvinduet "View" som finnet på øverste verktøylinje i Outlook.
Fra mappeoversikten har du muligheten til å opprette en snarvei som tar deg direkte inn til Outlook.