Hvordan sletter jeg søppelpost fra "Ulest post"?

Årsaken er at Outlook ser igjennom alle mapper for ulest post, som også inkluderer mappen i SPAMfighter. Du må derfor fortelle Outlook at den ikke skal søke igjennom mappen i SPAMfighter. For å gjøre dette, vennligst gjør følgende:
Høyreklikk på "Ulest post" under "Søk mappene". Velg så "Personlig tilpassing av søkemappen" og klikk på "Bla igjennom". Fjern markeringen fra den første mappen (normalt er det din personlige mappe) og sett inn en markering på alle mappene nedenfor hovedmappen unntatt for SPAMfighter. Outlook skal heretter ikke søke i mappen for SPAMfighter for uleste meldinger.