Hvordan kan jeg bruke SPAMfighter sammen med hotmail i Outlook Express?

Hotmail bruker HTTP og ikke POP3. SPAMfighter fungerer kun sammen med POP3 kontier.

Du kan bruke SPAMfighter sammed med Hotmail.com i tillegg med annen programvare slik som IzyMail, som er enkel og installere og konfigurere.

Gå til Izymail og skriv inn ditt navn og e-post adresse. Last ned programmet og åpne din Outlook eller Outlook Express, og det skulle være mulig å sende og motta e-post ved å bruke din Hotmail konto.

NB! Du må ha en "premium account" med Hotmail for at dette skal fungere.