Hvordan kan jeg bruke SPAMfighter sammed med Yahoo e-post i Outlook Express?

For å bruke en Yahoo e-post konto med POP3, må du ha en Yahoo Plus konto.

Du må først sette opp din Yahoo e-post til å bruke POP3. Gå til Yahoo webpost (Yahoo.com) og åpne din e-post med ditt brukernavn og passord. Klikk på "Options" og deretter på "Mail Options". Klikk på "POP" eller "Forward" i menyen, og deretter "Set up" eller "POP & Forward". Marker "Web & POP access". Du er nå klar til å sette opp Outlook Express.

Opprette, og konfigurere, en ny Yahoo e-post konto i programmet Outlook Express:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook Express
2. Klikk på "Tools" øverst i skjermbildet, og deretter "Accounts"
3. Velg "Add options" og deretter "mail options"
4. Navngi denne kontoen, f.eks. Yahoo
5. Skriv inn din Yahoo e-post adresse. F.eks. yourmail@yahoo.com
6. Velg POP3 i rullegardinmenyen
7. Innkomming post (POP3) skal være:plus.pop.mail.yahoo.com
8. Utgående post )SMTP) skal være:plus.smtp.yahoo.com
9. I feltet for "Account Name", skrive inn din Yahoo e-post adresse, f.eks. yourmail@yahoo.com
10. I feltet for "Password", skriv inn ditt Yahoo passord. Klikk så på "Next" og deretter "Finished"

11. Gå til "Tools" øverst i skjermbildet og velg "Accounts". Klikk på din nye Yahoo konto og velg "Properties".
12. Klikk på "Server", og skriv inn et sjekkmerke for "My server requires authentication" og avslutt med å klikke på "Apply".
13. Klikk så på "Advansed"
14. I feltet for "Incoming server (POP3), skriv inn995
Skriv også et sjekkmerke for "This server requires an encrypted connection (SSL)"
15. I feltet for "Outgoing mail" skriv inn465
Skriv også et sjekkmerke for "This server requires an excrypted connection (SSL)"

NB! I feltet for "Delivery" skriv inn et sjekkmerke for "Leave a copy of the message on the server",
og deretter klikk på "Apply"
16. Klikk på "OK", og du er nå klar til å sende og motta e-post via din Yahoo e-post adresse.