Hvordan bruker jeg SPAMfighter sammen med Gmail i Outlook Express?

For å kunne bruke SPAMfighter sammen med Gmail, må du ha en konto i Gmail.

* Logg in på din Google Mail konto
* Klikk på "Settings" på toppen av en hvilken som helst Google Mail side
* Klikk på "Forwarding" og "POP" i den orange boksen for "Mail Settings"

* Velg "Enable POP" for alle meldinger, eller for alle meldinger som ankommer heretter
* Velg hvilken påvirkning du ønsker at meldinger fra Google Mail skal ha etter at de er gitt adgang med POP. Du er nå klar til å sette opp Outlook Express.

Å opprette, og konfigurere, en ny Gmail e-post konti i programmet Outlook Express:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook Express
2. Klikk "Tools" øverst i skjermbildet, og deretter på e-post kontoer
3. Velg og klikk på "Legge til en ny e-post konto", deretter på "Neste"
4. Oppgi et navn for denne kontoen (f.eks. Gmail)
5. I feltet for "e-post adresse" skriver du inn den e-post adressen du har i Gmail, f.eks. yourmail@Gmail.com
6. Velg POP3 fra rullegardingmenyen
7. I feltet for "Incoming mail (POP3)", skrivpop.googlemail.com
8. I feltet for "Outgoing mail server (SMP), skrivsmtp.googlemail.com
9. I feltet for "Brukernavn" skriver du inn din Gmail adresse, f.eks. yourmail@Gmail.com
10. I feltet for "Passord", skriver du inn ditt passord i Gmail.
Klikk på "Next" og derettr "Finished"

11. Gå til "Tools" igjen og klikk på kontoer. Klikk på din nye Gmail konto og velg "Properties".
12. Klikk på "Servere" og deretter på "My outgoing server requires authentication" og sett inn en markering i boksen. Avslutt med å klikke på "Apply".
13. Klikk så på "Advanced"
14. I feltet for "Incoming Server POP3", skriv inn 995. Skriv et sjekkmerke for "This server requires an encrypted connection (SSL)
15. I feltet for "Outgoing mail (SMTP), skriv inn 465 eller 25. Skriv et sjekkmerke for "This server requires an encrypted connection (SSL)
16. Klikk på "OK", og du er ferdig og klar til å sende og motta meldinger din e-post adresse i Gmail.