Hvor er min mappe i SPAMfighter plassert?

Din mappe i SPAMfighter er plassert til venstre under "Personlige mapper".

I Outlook 2000/2002/XP: Gå til ditt panel og velg "Se på" og aktiver "Liste over mapper".
I Outlook 2003: Gå til ditt panel og velg "Gå" –> "Liste over mapper" (Ctrl+6)
I Outlook Express: Gå til ditt panel og velg "Se på" og deretter "Plan (Layout)" og klikk på "Liste over mapper".