Varför filtrerar inte SPAMfighter min e-post när jag startar Outlook Express?

Om inte SPAMfighter startar/laddar innan Outlook Express hämtar din e-post så kan inte SPAMfighter filtrera bort ny skräppost. Prova följande:

I ditt e-postprogram klickar du på "Verktyg" -> "Val" -> "Allmän". Bocka av krysset från "Skicka och ta emot meddelanden vid start". När detta är gjort måste du själv manuellt klicka på "Skicka/Ta emot" för att ta emot e-post.