Varför får jag mer och mer skräppost?

Det kan hjälpa att stänga av förhandsgranskningen i ditt e-postprogram så att den som skickar ut skräppost inte kan se om du öppnar meddelandena de skickar. För att göra det behöver du lägga till en knapp i verktygsfältet:

1. Högerklicka på verktygsfältet i ditt e-postprogram och välj "Anpassa" i menyn.

2. Rulla ner listan med "Tillgängliga knappar" tills du hittar en knapp märkt "Förhandsgranskning". Klicka på knappen (för att markera den) och klicka sedan på "Lägg till"-knappen för att lägga till den i ditt verktygsfält.

3. Stäng fönstret och klicka på "Förhandsgranska" i verktygsfältet för att sätta på och stänga av förhandsgranskningen.