Vad skickar SPAMfighter Mail Gateway till SPAMfighter, och vad tar programmet emot utifrån?

SPAMfighter Mail Gateway skickar information om din installation, d.v.s. registrering och inloggning, samt hashvärden för e-post när den filtreras.

SPAMfighter Mail Gateway skickar ingen känslig information över nätverket. All information som skickas och tas emot är validerad för att undvika manipulering.