SPAMfighter filtrerar inte i alla e-postmappar.

Om du använder "regler för meddelanden" i Outlook Express för att sortera din e-post till olika mappar, så kan inte SPAMfighter söka efter skräppost i alla mappar. Anledningen är att Outlook Express kör "regler för meddelanden" INNAN SPAMfighter startar, vilket innebär att SPAMfighter bara kan scanna inkorgen. Om du vill rensa dina andra mappar från skräppost kan du använda "Mer" -> "Rensa mapp" i SPAMfighters verktygsfält.