Hur fungerar SPAMfighter Mail Gateway?

SPAMfighter Mail Gateway är en "store-and-forward" SMTP-server, vilket innebär att den accepterar inkommande e-post, skannar igenom, och dirigerar därefter om e-posten till en annan SMTP-server. Under installationen (eller när som helst efteråt) kan du ställa in var e-posten ska skickas. På grund av denna gatewayfunktion måste det finnas en tillgänglig SMTP-server.