Hur använder jag SPAMfighter med Yahoo mail i Outlook Express?

För att använda ett Yahoo mailkonto med POP3 behöver du ha ett Yahoo Pluskonto.

Logga in på ditt Yahoo-konto.
Klicka på Val eller Inställningar och Mail.
Klicka på POP och Vidarebefordran och Ställ in eller Ändra POP & Vidarebefordran.
Kryssa i Webb & POP access.

Du är nu redo att göra följande inställningar i Outlook Express:

1. Starta Outlook Express.
2. Klicka på Verktygsmenyn och därefter Konton.
3. Välj Lägg till och klicka på Mail.
4. Välj ett namn på detta konto, till exempel Yahoo.
5. Fyll i din Yahoo e-postadress.
6. Välj POP3.
7. I rutan ingående mejl fyller du i: plus.pop.mail.yahoo.com
8.I rutan för utgående mejlserver (SMTP) fyller du i: plus.smtp.mail.yahoo.com
9. I rutan för Kontonamn fyller du i din Yahoo-adress.
10. I rutan för lösenord fyller du i ditt Yahoo-lösenord. Klicka på Nästa och därefter Avsluta.

11.Gå till Verktyg och konton, klicka på ditt nya Yahoo-konto och välj Egenskaper.
12.Klicka på Servrar och kryssa i Min utgående server behöver verifiering. Klicka på Verkställ.
13.Klicka på Avancerat.
14.I rutan för Inkommande server (POP3) fyller du i 995.
Välj Denna server kräver en krypterad förbindelse (SSL)
15.I rutan för utgående mejl (SMTP) fyller du i 465
Välj Denna server kräver en krypterad förbindelse (SSL)

Under Leverans (Delivery) väljer du Lämna en kopia på varje meddelande på servern. Klicka därefter på Verkställ.
16. Klicka på Ok. Du är nu redo att skicka och ta emot e-post via din Yahoo mejladress.