Hur använder jag SPAMfighter med Hotmail i Outlook Express?

Hotmail använder HTTP och inte POP3. SPAMfighter fungerar endast med POP3-konton.
Du kan använda SPAMfighter tillsammans med Hotmail om du använder tilläggsprogram, till exempel IzyMail som är lätt att installera och använda.
Gå till Izymail, fyll i ditt namn och e-postadress och ladda ner och installera programmet. Öppna Outlook eller Outlook Express så ska du nu kunna skicka och ta emot e-post med ditt Hotmail-konto.
Notera att du behöver ha ett premiumkonto hos Hotmail för att detta ska fungera.