Hur använder jag SPAMfighter med AOL mail i Outlook Express?

När du skapat ett AOL eller AIM e-postkonto behöver du ställa in Outlook Express så att det fungerar att ansluta till AOL eller AIM. Gör så här:

1. Starta Outlook Express.
2. Klicka på Verktygsmenyn och därefter Konton.
3. Välj Lägg till och klicka på Mail.
4. Välj ett namn på detta konto, till exempel AOL.
5. Fyll i din AOL e-postadress.
6. Välj POP3.
7. I rutan ingående mejl fyller du i: pop.aol.com eller pop.aim.com
8.I rutan för utgående mejlserver (SMTP) fyller du i: smtp.aol.com eller smtp.aim.com
9. I rutan för Kontonamn fyller du i din AOL eller AIM-adress.
10. I rutan för lösenord fyller du i ditt lösenord för din AOL eller AIM-adress.

11.Gå till Verktyg och konton, klicka på ditt nya AOL eller AIM-konto och välj Egenskaper.
12.Kryssa i Min server behöver verifiering och klicka på Verkställ.
13.Klicka på Avancerat.
14.I rutan för utgående mejl (SMTP) fyller du i 587 och klickar därefter på Verkställ.

Under Leverans (Delivery) väljer du Lämna en kopia på varje meddelande på servern. Klicka därefter på Verkställ.
16. Klicka på Ok. Du är nu redo att skicka och ta emot e-post via din AOL eller AIM mejladress.