SPAMfighter filtrerer ikke alle postmappene.

Hvis du benytter reglene i Outlook Express til å sortere din e-post i forskjellige mapper, kan ikke SPAMfighter aktivt søke for søppelpost i alle mappene. Årsaken er at Outlook Express fortar sorteringen FØR SPAMfighter søker for søppelpost og kan derfor kun søke i innboksen. Hvis du ønsker å renske de andre mappene for søppelpost, vennligst klikk på "Mere" og deretter "Rense mappe" i SPAMfighter"s verktøylinje.