skip to Main Content

Hvorfor vil ikke SPAMfighter filtrere min e-post når jeg bruker en av de anbefalte e-post programmene?

Hvis du bruker klientversjonen av SPAMfighter, og den ikke filterer din e-post, er det trolig fordi du bruker IMAP for å hente din e-posten. IMAP har ikke støtte i SPAMfighter. For å sjekke om du bruker IMAP, vennligst følge veiledningen her

Comment on this FAQ

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top