Hvorfor har jeg en fotnote fra SPAMfighter i all min utgående e-post?

Din 10 dagers prøveperiode med SPAMfighter PRO er uløpt, og du har blitt nedgradert til SPAMfighter Standard som er det frie utgaven programmet.
Hvis du bruker SPAMfighter i et firma, eller annet kommersielt miljø, og/eller du ønsker å unngå disse fotnotene, må du kjøpe SPAMfighter PRO.