Hvorfor filtrerer ikke SPAMfighter min e-post når jeg starter Outlook Express?

Hvis SPAMfighter ikke er startet innen Outlook Express henter opp din e-post, vil ikke SPAMfighter filtrere e-posten for søppelpost.

Vennligst gjør følgende for å se om det løser problemet:
Trykk på "Verktøy" inn i Outlook Express. Deretter "Valg" og så "Generelt".
Fjern markeringen for "Send og motta meldinger ved start opp".

Når du har fjernet markeringen for "Send og motta meldinger ved start opp", må du manuelt klikke på Send/Motta knappen i Outlook Express for å laste ned e-posten.