Hvordan jeg få SPAMfighter PRO tilbake etter at jeg har avinstallert programmet?

Last ned og installert siste utgave av SPAMfighter her.

Når du blir spurt, er det MEGET VIKTIG at du bruker samme e-post og passord som du brukte første gang du registrerte deg. Ellers vil systemet ikke være i stand til å registrere deg som en eksisterende bruker.

Hvis du ikke husker ditt passord, kan du få informasjonen her.