Hvordan bruker jeg SPAMfighter sammen med min AOL e-post i Outlook?

Etter at en AOL eller AIM e-post konto er satt opp, må programmet Outlook bli korrekt konfigurert for tilknytning til en AOL eller AIM server.

Opprette, og konfigurere, en ny AOL eller AIM e-post konto i programmet Outlook:
1. Åpne programmet Microsoft Outlook
2. Klikk på "Tools" øverst i skjermbildet, og deretter "E-mail accounts"
3. Velg "Add a new e-mail options" og deretter "Next"
4. Velg og klikk "POP3" og deretter klikk på "Next"
5. I feltet "Your name", skriv inn det navnet du ønsker skal vises som avsender
6. I feltet for "E-mail Address", skriv inn din AOL eller AIM e-post adresse. F.eks. yourmail@aol.com eller yourmail@aim.com
7. I feltet for "User Name", tast inn skjermnavnet for AOL eller AIM, e.g. "yourmail"
8. I feltet for "Passord", tast inn ditt AOL eller AIM passord
9. Innkomming post (POP3) skal være:pop.aol.comellerpop.aim.com

NB! Klikk på "Leave a copy of each message on the server" og tast inn et sjekkmerke i feltet.
10. I feltet for "Outgoing mail server (SMTP), tast inn:smtp.aol.comellersmtp.aim.com
11. Klikk på "More Settings"
12. Klikk på "Outgoing Server"
13. Klikk på feltet for "My server requires authentication" og tast inn et sjekkmerke
14. Velg og klikk på "Use same settings as my incoming mail server", og deretter på "Advanced"
15. I feltet for "Outgoing mail" skriv inn 587

NB! I feltet for "Delivery" skriv inn et sjekkmerke for "Leave a copy of the message on the server",
og deretter klikk på "OK"
16. Klikk på "Next"
17. Klikk på "Finished"